"Cristian Pomohaci m-a pus sa ii fac o FELATIE in prima noapte. Aveam doar 13 ani. M-a violat! M-a abuzat sexual timp de doi ani! Este un criminal si trebuie sa plateasca!" Confesiunea ZGUDUITOARE a unui ROMAN ce a locuit la Mosuni in copilarie!

Eram in Germania pentru interviul cu Flaviu, baiatul care a facut inregistrarea cu Pomohaci de la care a pornit totul, cand, pe mailul ziarului, am primit acest mesaj. Si un numar de telefon.

In acea seara, am ascultat in mare toata povestea celui ce imi trimisese emailul. O poveste spusa cu voce revoltata, povestea unui om matur ce facea prima spovedanie... vorbea pentru prima oara in viata despre copilaria sa de la Mosuni, cand la 13 ani, a fost VIOLAT de (pe atunci) parintele Cristian Pomohaci. Am discutat cu persoana respectiva ore in sir in acea seara, ruland pe autostrazile din Germania.

Cristian Bota are acum 28 de ani si lucreaza la subsidiara gigantului CONTINENTAL din Sarreguemines, regiunea Lorraine.

Cristian e un barbat macinat de experientele sale, de traumele si abuzurile din copilarie, copilarie saraca si chinuita, cu o familie numeroasa, copilarie de-a lungul careia a avut si ghinionul sa il intalneasca pe Pomohaci, care i-a folosit mintea cruda si l-a bagat in pat supunandu-l la perversiuni sexuale si violandu-l.

Pentru mine e insa un barbat curajos, fiindca isi asuma sa vorbeasca pentru prima oara despre trecutul sau intunecat. Nimeni nu mai stie de violul la care a fost supus, cele 3 fetite ale sale vor afla la un moment dat citind pe google. Dar pentru Bota a fost foarte important sa scape de demonii rusinii care il rodeau in interiorul sufletului noapte de noapte.

 

Iata Interviul in format AUDIO. Da play, dar nu te opri din citit!

 

 

Violat de Pomohaci timp de doi ani, alaturi de alti minori

 

Cristian Bota a stat la Mosuni in perioada 2002-2004 cand Pomohaci incepea deja sa fie pe val, ca popa exotic si legendar, care deschide pravila si face "minuni". In numele legendei sale, Pomohaci insa tocmai isi cladea o ferma de copii, dupa cum marturiseste chiar Cristan Bota, care spune ca acolo erau multi copii care erau dublu exploatati: ziua, lucrau la munca campului sau in ferma de animale a preotului, iar noaptea erau alesi ca la loterie sa vina in iatacul popii si sa ii satisfaca dorintele criminale.

I-am pus in vedere in mod rece si obiectiv consecintele unui interviu si faptul ca va fi expus unei furtuni mediatice, i-am atras, de asemenea, atentia ca e absolut necesar sa se descarce de aceasta povara morala.

Fiindca marturia sa, pe care acum o am inregistrata pe suport electronic, este CEA MAI PUTERNICA MARTURIE facuta in cazul Pomohaci si despre Pomohaci pana acum. Flaviu a fost foarte important pentru a-l da in vileag pe pedofilul Pomohaci, dar Flaviu nu a ajuns pana la materializarea actului sexual, fiind in schimb tinta unei coruperi sexuale, minor fiind. Alte marturii aparute in media dupa publicarea dezvaluirii mele sunt marturii ale unor persoane cu apetit homosexual care s-au prostituat pentru bani cu "parintele" Pomohaci.

Ceea ce publicam azi este PRIMA MARTURIE CONSTIENTA SI ASUMATA a unei persoane care spune raspicat ca a fost, baietel de 13 ani fiind, VIOLAT si supus unor PERVERSIUNI SEXUALE ATROCE de catre "parintele" Cristian Pomohaci. 

Am luat acest interviu duminica dupa-amiaza, 3 septembrie 2017, si inca sunt marcat de confesiunea celui care a decis in cel mai curajos mod cu putinta sa imi spuna intimitati de o groznicie ce va va face sa vomitati. Omul stie ce isi asuma, dar nu mai poate duce povara. Omul stie ca vor afla si copiii sai la un moment dat ce a patit taticul lor, dar nu mai poate rabda sa poarte in carca mizeria violurilor si abuzurilor sexuale, miasmele fierbinti ale noptilor cand Pomohaci ii cerea sa ii faca o felatie, asa cum insusi marturiseste Bota.

 

PRO TV a preluat azi la jurnalul de ora 13 dezvaluirile NCN TV

Cateva chestiuni importante DE CITIT si bagat la cap

 

In ultimele saptamani, am evitat sa mai intervin in "scandalul" Pomohaci, pe care televiziunea Romania TV incearca sa il resapeze, dupa ce a pierdut un tempo. Pomohaci si-a schimbat avocatul, acum are o doamna avocat, Daniela Mocanu, nimeni nu stie de la ce barou e, ce cazuri a mai avut. Doamna Mocanu, cu un facies tipic sustinatorilor Coalitiei Pentru Familie, cu discurs schizoid, vorbeste vrute si nevrute la televizor intr-un limbaj ce indica clar un retard profesional.

Fiindca suntem o societate bolnava, traim pericolul de a vedea ca pedofili homosexuali, corupatori de minori, ajung sa devina eroi pentru unii dintre romani. De aceea, aceasta noua dezvaluire a mea are menirea de a curata spatiul public de petardele lui Pomohaci. 

Pomohaci e un om bolnav care trebuie oprit de autoritatile specializate ale Statului. Fiindca Biserica Ortodoxa Romana e impotenta.

Dar dumneavoastra, cititorii mei nespalati pe creier, trebuie sa intelegeti urmatoarele:

- Lui Cristian Pomohaci, Biserica nu i-a luat dreptul la aparare, asa cum mincinos clameaza avocata retardata profesional Daniela Mocanu. Pomohaci a REFUZAT sa se prezinte la sedinta de consistoriu, l-a sfidat pe superiorul sau bisericesc, IPS Irineu, Arhiepsicopul Albei-Iulia.

- Toata diareea verbala a avocatei cu freza creponata, aici am numit-o pe doamna daniela Mocanu, este menita sa ii sminteasca pe bietii credinciosi si telespectatori. Daniela Mocanu NU are ce sa apere la Pomohaci, ea nu va avea dreptul sa participe la apelul depus la Mitropolia condusa de IPS Streza. Si asta nu e un abuz la adresa lui Pomohaci, Biserica are alte regulamente dupa care se conduce de sute de ani. 

- Retardata profesional Daniela Mocanu MINTE cand spune ca are expertiza audio a inregistrarii cu Flaviu, prima dezvaluire a mea. Fiindca tot ce au putut ei expertiza este un download de pe youtube. Originalul este DOAR in posesia mea si il voi preda DOAR procurorului care ancheteaza cazul Pomohaci. Tot ce vorbeste Mocanca este de o mocaneala atroce. In plus, opinia publica si noi, ziaristii, o rugam din sulfet sa ne arate naibii expertiza tehnica, fiindca ea doar ragaie baliverne, dar nu arata nicio dovada. Ce specialisti au facut expertiza, unde s-a facut ea, care sunt concluziile specialistilor, semnate si asumate? Pai, asa, si noi va putem spune ca avem o expertiza conform careia in freza creponata a doamnei avocat salasluieste un stol de veverite de padure...

- Am fost citat ca martor de catre procurorul Ioan Sandru in dosarul nr.349/P/2017 deschis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Domnul Sandru este procurorul sef de la Secția de urmărire penală și criminalistică. Asta inseamna ca Statul isi face datoria. Nu am putut participa la citarile anterioare, din motive obiective, dar o voi face in aceasta saptamana, cand ii voi preda inregistrarea ORIGINALA cu Flaviu si interviul de azi cu Cristian Bota, precum si contactele lor pentru a fi audiati ca martori.

- Sunt socat de inertia ANAF! In ciuda faptului ca am publicat dovezi clare ale averii imense a lui Pomohaci, Fiscul romanesc nu s-a obosit sa declanseze o investigatie clara pentru a afla daca valoarea de achizitie a tonelor de apartamente ultracentrale din Cluj, Bistrita, Targu Mures se pupa cu veniturile lui Pomohaci. Cine il protejeaza pe acest Pomohaci de are statutul unui om de neatins?

 

TRANSCRIPT INTERVIU LIVIU ALEXA CU MARTORUL CRISTIAN BOTA

 

Este un om care nu a mai vorbit niciodata cu presa, un om care vorbeste despre cel mai rusinos lucru intim al sau. Va rog sa ii intelegeti emotiile.

 

Liviu Alexa: Dumneavoastră cum vă numiți?

Cristian Bota: Cristian Bota!

Liviu Alexa: Cristian Bota, sunteți născut unde? În Târgu Mureș, nu?

Cristian Bota: În TârguMureș, da!

Liviu Alexa: Am înțeles! Ce vârstă aveți în acest moment?

Cristian Bota: 28.

Liviu Alexa: 28 de ani! Acum sunteți cetățean francez sau rezident?

Cristian Bota: Sunt rezident, încă nu mi-am făcut… sunt multe chestii, în fine…

Liviu Alexa: Am înțeles! Și, aveți un job, nu stați acolo ilegal, adică aveți un job unde? La Continental, am înțeles, nu?

Cristian Bota: La Continental, da!

Liviu Alexa: În ce regiune?

Cristian Bota: În regiunea Lorraine.

Liviu Alexa: Lorraine … mai precis.

Liviu Alexa: Vreau să vă întreb în ce context și când l-ați cunoscut pe Cristian Pomohaci?

Cristian Bota: L-am cunoscut când eram mai tânăr, aveam… nu știu exact câți ani aveam, 13 ani, cam așa…

Liviu Alexa: 13 ani. Ok.

Cristian Bota: La 13 ani l-am cunoscut, l-am cunoscut așa, din auzite, am fost pe acolo, am rămas, cum avea de lucru, avea fermă, vaci, cai, oi.

Liviu Alexa: O să vă ajut eu cu câteva întrebări pe lângă. Vreau să vă întreb cum ați ajuns acolo, la ferma lui? Mie mi-ați povestit în preinterviu că v-a dus mama dumneavoastră, nu?

Cristian Bota: Nu, prin sora.

Liviu Alexa: Scuzați-mă, prin sora dumneavoastră!

Cristian Bota: Prin sora care a plecat, da!

Liviu Alexa: Și sora dumneavoastră v-a dus acolo în ce context familial? Era despărțită mama de tata sau ce se întâmplase?

Cristian Bota: Nu neapărat! Eram foarte mulți acasă, eram 9, acum nu mai suntem atâția, suntem 7 frați și surori, am o soră care a decedat acum, in iunie…

Liviu Alexa: Într-un accident de mașină, nu? Sau cum?

Cristian Bota: Accident de mașină, da!

Liviu Alexa: Pe sora dumneavoastră care v-a dus acolo cum o chema?

Cristian Bota: Claudia!

Liviu Alexa: Claudia Bota?

Cristian Bota: Da!

Liviu Alexa: Deci, la 13 ani ați ajuns acolo pentru că erați o familie săracă și nu vă puteau întreține și v-a dus acolo ca să munciți, ca să câștigați un ban, nu?

Cristian Bota: Exact!

Liviu Alexa: Unde v-a dus? La Moșuni?

Cristian Bota: Da, la Moșuni, da!

Liviu Alexa: Și, când ați ajuns acolo, explicați-mi, spuneți-mi, cum arăta la Moșuni, ce era acolo efectiv, dacă vă aduceți aminte! Satul, parohia lui, ferma...

Cristian Bota: Problema e că eu nu prea sunt obișnuit să descriu așa.

Liviu Alexa: Atunci, nu descrieți, dar spuneți-mi, când ați ajuns ... ferma, ce animale avea, cine era acolo, cine se ocupa de toate lucrurile?

Cristian Bota: Ce animale avea? Și cred că încă are: vaci, oi, cai, porci.

Liviu Alexa: De care trebuia cineva să se îngrijească. Și erau copii ca dumneavoastră care mai munceau acolo?

Cristian Bota: Da, și sora mea, și sora mea muncea acolo!

Liviu Alexa: Și dumneavoastră, de asemenea! Dar mai erau și alți copii?

Cristian Bota: Foarte mulți copii! Erau deja acolo, care au ajuns, aveau aceiași ani ca mine când am ajuns.

Liviu Alexa: Care erau minori!

Cristian Bota: Da, da, exact!

Liviu Alexa: Spuneți-mi, ce fel de munci făceați acolo? Curățați grajduri sau ce, mai precis?

Cristian Bota: Da, curățam grajduri, stăteam cu oile pe afară, ziua - să mănânce, sau cu vacile, munca de la țară! De toate!

Liviu Alexa: Și ce primeați la schimb de la părintele Pomohaci? Bani, haine? Ce primeați la schimb?

Cristian Bota: Haine… și bani nu prea… cu banii era un pic mai complicat… dădea bani, dar nu prea mulți!

Liviu Alexa: Dumneavoastră ați muncit și primeați mâncare și atât!

Cristian Bota: În mare: munceam, el ne ajuta în felul ăsta, ne dădea mâncare, haine ș.a.m.d.

Liviu Alexa: Și, încetul cu încetul, așa cum mi-ați povestit, dumneavoastră dormeați lângă o cameră apropiată, unde dormea părintele Pomohaci, nu?

Cristian Bota: Da, exact!

Liviu Alexa: Cine mai dormea acolo, mai dormeau și alți copii?

Cristian Bota: Da, alți copii, da! Alți copii și femeile de la bucătărie, care se ocupau de bucătărie.

Liviu Alexa: Mai țineți minte cum le chema pe doamnele de la bucătărie?

Cristian Bota: Da, da, cum să nu?!

Liviu Alexa: Cum le chema?

Cristian Bota: Și în ziua de astăzi, încă mai e acolo, la bucătărie doamna Rodica, dar numele de familie nu mi-l mai amintesc.

Liviu Alexa: Și mai ziceți-mi: alți oameni, alte femei pe care le-ați cunoscut acolo! Cine strângea banii de la lumânări sau cine se ocupa de dumneavoastră?

Cristian Bota: Era o femeie încă, care era mâna dreaptă a lui, angajata lui, a murit acum câtva timp, un an sau doi, poate și mai mult!

Liviu Alexa: Vă mai aduceți aminte? Maria se numea, sau cum se numea?

Cristian Bota: Maria, nu!

Liviu Alexa: Atunci, cum?

Cristian Bota: Nu îmi amintesc!

Liviu Alexa: Descrieți-mi cum era, descrieți-mi cum era camera în care dormeați! Ce fel de cameră era?

Cristian Bota: Era o casă veche, era o bucătărie unde mâncam în fiecare seară toți, treceam în bucătărie printr-o cameră și încă o cameră. Erau una după alta: bucătărie, treceam o poartă, era o cameră,  încă o poartă - altă cameră. Dormeam în camera din mijloc. În ziua de astăzi am auzit că s-a schimbat, au renovat toată casa aia. Au făcut deja înainte de casa asta, au făcut una nouă în spate, în curte. În față, în fața grajdului, undeva era camera dânsului. 

Liviu Alexa: Și, dumneavoastră, încetul cu încetul, ați observat că erau niște copii care intrau la părintele Pomohaci în cameră, în dormitor, și ieșeau dimineața! Mi-ați spus!

Cristian Bota: În fiecare seară!

 

Liviu Alexa: Copiii intrau acolo, da? Un copil, pe rând? Sau, câte doi deodată, sau cum?

Cristian Bota: Nu, nu! Pe rând! Se făcea, în mare, eram la masă, mâncam sau ceva de genul, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și, când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!» Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Deseară vii să mă vezi un pic!»

Liviu Alexa: Și copiii aceia ieșeau dimineața din dormitor, da? De la părintele Pomohaci!

Cristian Bota: Da, exact!

Liviu Alexa: Dumneavoastră v-ați întrebat sau ați aflat înainte de asta ce făceau copiii acolo, v-ați dat seama?

Cristian Bota: Mi-am dat seama pentru că, într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram într-un pantalon scurt și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!» A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-o dată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-o dată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!»

Liviu Alexa: Pe Cristi, „micuțul”?

Cristian Bota: Da, Cristi „micuțul”! Și asta așa a început și mi-am dat seama și cei care îi treceau prin cameră după 2-3 zile aveau un telefon nou-nouț sau bani.

Liviu Alexa: Dumneavoastră ce vârstă aveați când v-a cerut să i-l arătați pe Cristi „micuțul”?

Cristian Bota: Eu aveam 13 ani! Mai mult sau mai puțin 13 ani!

Liviu Alexa: Vreau să vă întreb, mi-ați povestit înainte, mi-ați spus că ați fost violat sau abuzat sexual, dar înainte de asta, m-a marcat faptul că, în preinterviu, mi-ați povestit de o fază foarte perversă cu fructele! Ce se întâmpla cu fructele?

Cristian Bota: Fructele?!

Liviu Alexa: Dacă vă aduceți aminte, acum o lună mi-ați povestit că cu asta vă ademenea, cu fructele pe care le punea în cameră și ușa era întredeschisă!

Cristian Bota: Da, că noi trebuia să ducem fructele de la biserică. Totul mergea în camera dânsului, totul în camera dânsului și, când duceam fructele în cameră, eram obligați să rămânem un pic cu dânsul.

Liviu Alexa: Ok, o să revenim la episodul acesta și o să vă întreb, prima oară când v-a abuzat sexual, cum a fost, ce s-a întâmplat? În mare, dacă puteți să îmi spuneți, într-un mod decent!

Cristian Bota: În mare, a fost câteva zile după ce mi-a zis: „Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!» După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!» Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic!

Liviu Alexa: Ați fost violat la 13 ani, da?

Cristian Bota: La 13 ani, da!

Liviu Alexa: De către Cristian Pomohaci, da?

Cristian Bota: Exact! Exact!

Liviu Alexa: Și s-a comportat violent în momentul în care a efectuat actul sexual?

Cristian Bota: Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot!

Liviu Alexa: V-a obligat să faceți anumite perversiuni sexuale?

Cristian Bota: Da! … Chiar si o felatie!

Liviu Alexa: Dumneavoastră lui sau el dumneavoastră?

Cristian Bota: Eu lui!

Liviu Alexa: Cât timp au durat aceste lucruri?

Cristian Bota: Cât timp am fost acolo! Tot timpul!

Liviu Alexa: Și cât timp ați fost acolo?

Cristian Bota: Cam doi ani am stat acolo!

Liviu Alexa: Și cam la cât timp vă chema, după ce mergeați o dată la el să dormiți?

Cristian Bota: El voia aproape în fiecare seară! Aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba! Și mi-am dat seama fără să îmi zică nimeni! Cu cine avea chef în seara asta, cu acela mergea în cameră!

Liviu Alexa: Și nu era nimeni, dintre oamenii maturi, să își dea seama că e ceva greșit acolo? Știau și restul ce se întâmplă, după părerea dumneavoastră?

Cristian Bota: Nu, nu cred! În afară de băieți, nu știa nimeni! Dar chestia e că nu vorbea nimeni cu nimeni! Nu zicea nimeni nimic și, în același timp, îți e și rușine să vorbești așa ceva! Eu, până în ziua de astăzi, nu am vorbit absolut cu nimeni de o chestia din-asta!

Liviu Alexa: Ce v-a motivat să vorbiți, de această dată? Ce impuls? Care este motivul pentru care ne dați astăzi acest interviu?

Cristian Bota: Motivul astăzi... m-a încurajat băiatul care a făcut chestia asta, eu nu am avut curajul până acum să fac!

Liviu Alexa: Cel din Germania! Flaviu, da?

Cristian Bota: Exact! M-a încurajat, când am văzut ce se întâmplă pe internet și că se vorbește, m-a încurajat foarte mult!

Liviu Alexa: Ați simțit ca o povară morală?

Cristian Bota: Da! Și, și în ziua de astăzi, sunt marcat, șocat din cauza a ce s-a întâmplat, nu pot să îmi scot din cap așa de simplu!

Liviu Alexa: Dumneavoastră, în acest moment, trebuie să le spunem celor care vor auzi acest interviu, dumneavoastră ați avut după aceea o viață sexuală, heterosexuală, cu o femeie, aveți 3 fetițe, nu?

Cristian Bota: Da, 3 fetițe am, da! Mi-am refăcut viața, dar…

Liviu Alexa: Dumneavoastră, la un moment dat, mi-ați spus, de asemenea, că ați fugit de acolo, pentru că vi s-a părut că e greșit! Dar erați un minor, nu v-ați gândit să vă duceți la Poliție? Vă era frică sau vă era rușine?

Cristian Bota: Mai mult rușine și frică în interior! Și eram copil, eram tânăr, nu m-am gândit niciodată la așa ceva!

Liviu Alexa: Credeți că, fiind minor, a profitat de dumneavoastră, adică ați avut vreo umbră de conștiință, ați făcut conștient acest lucru sau ați făcut-o de foame sau pentru că erați minor? Mi-ați spus acum o lună și trebuie să confirmăm că am mai vorbit și acum o lună și un pic, nu? La telefon.

Cristian Bota: Da!

Liviu Alexa: Și dumneavoastră sunteți cel care mi-ați scris un email la ziar, că vreți să vorbiți! E corect?

Cristian Bota: Da, e corect!

Liviu Alexa: Mi-ați spus că nu îl veți ierta niciodată pentru că v-a violat ca minor și mi-ați spus că părintele Pomohaci este un criminal!

Cristian Bota: Exact! Și, pentru mine, și în ziua de astăzi, trebuie să plătească pentru ce a făcut! Dacă nu, nu o să se oprească niciodată!

Liviu Alexa: Această mărturie, după părerea mea, este cea mai importantă din acest caz, până acum, pentru că, în cazul lui Cristian nu s-a ajuns decât la, să spunem, insinuări de abuz sexual, ceea ce este la fel de grav, dar dumneavoastră practic spuneți că ați fost violat ca minor, la 13 ani, de Cristian Pomohaci!

Cristian Bota: Exact!

Liviu Alexa: De ce ați fugit de acolo? De ce ați fugit?

Cristian Bota: Am fugit pentru că nu mă mai simțeam bine deloc! Numai asta aveam în cap! Nu mai puteam să continui! Nu mai puteam continua! M-a traumatizat complet!

Liviu Alexa: Ați mai vorbit cu el de atunci? A mai încercat să vă caute, să dea de urma dumneavoastră?

Cristian Bota: Nu, nu a încercat să mă caute, dar eu am încercat să îl mai caut încă o dată că aveam nevoie de ajutor, aveam probleme, am mai încercat, am mai vorbit de câteva ori cu dânsul, dar nu mai mult!

Liviu Alexa: Dumneavoastră, până la urmă, ați mers în Franța, ați încercat să vă faceți o viață, nu?

Cristian Bota: Nu, eu înainte am fost în Italia. Am ajuns în Italia, am lucrat în Italia 3 ani și, în Italia am cunoscut-o pe fosta soție.

Liviu Alexa: Vreau să vă mai întreb câteva lucruri. După părerea dumneavoastră, credeți că este normal ca Biserica să nu îl fi dat încă afară de tot pe Cristian Pomohaci?

Cristian Bota: Nu! Dânsul nu ar mai trebui să mai fie preot! Un preot nu poate să facă așa ceva! Pentru mine nu e un preot! Și, în același timp, cu cât trece mai mult timp, cu atâta îmi dau mai mult seama! Când eram acolo, micuț, eram prostit, normal! Eram tânăr și el profită de momentele astea, el profită!

Liviu Alexa: În ce sens profită? Vă rog să îmi spuneți!

Cristian Bota: Profită în sensul că eram copil! E foarte simplu de a prosti un copil ca un adult! Cu un adult nu e la fel! Când ești adult, ai mai multe în cap!

Liviu Alexa: În ce an sunteți născut dumneavoastră?

Cristian Bota: În 1989.

Liviu Alexa: Voiam să vă întreb, această mărturie, care este foarte importantă și foarte gravă, va declanșa cu siguranță o cercetare a Procuraturii, pentru că dumneavoastră practic spuneți că ați fost violat ca minor de Pomohaci! Sunteți pregătit să dați un test cu detectorul de minciuni?

Cristian Bota: Da, nu e nicio problemă! Pot să-l trec!

Liviu Alexa: Vreau să mai contextualizez un pic momentul. Dacă dumneavoastră aveți acum 28 de ani și la 13 ani, înseamnă că faptele s-au întâmplat acum 15 ani, nu?

Cristian Bota: Exact! Acum 15 ani, când eram încă în România!

Liviu Alexa: Vă mulțumesc frumos! O ultimă precizare: pentru acest interviu, noi doi nu am discutat niciodată despre bani, nu v-am dat niciun fel de bani pentru a da acest interviu și mi-ați dat această mărturie conștient, da?

Cristian Bota: Da, exact!

Liviu Alexa: Și sunteti responsabil pentru toate afirmațiile dumneavoastră, corect?

Cristian Bota: Da, corect!

 

 

 

Comentarii

Velu

04.09.2017 19:43
Ce ar mai fi de zis? Puscarie! Acolo in mod sigur isi va gasi partener(i)!

Trif Dumitru

05.09.2017 07:13

Popa si dracu,vaca si pianu !!!!

Aurel

05.09.2017 12:10

Complicii pedofilului Pomohaci să se abțină de la comentariile stupido-tembele.

Sorin

05.09.2017 13:56

 Sa-i fie rușine acestui individ Cristian Pomohaci, că a târât Biserica într-o astfel de situație. Acest om e lup îmbrăcat în haină de oaie. E diavol în persoană. Și eu știam despre el acum 12-13 ani, de la colegii de Facultate care erau din zona Tg. Mureș. Adepților lui Pomohaci le spun că nu în asta stă credința: a le spăla creierul cu tot felul de aberații și prostii, lucruri ieftine, găinării - toate străine de duhul și credința ortodoxă. Ce minuni poate face acest pervers și sodomit, unealtă a satanei (eventual așa zisele minuni le face cu ajutorul diavolului, al cărui slujitor este, nu al lui Dumnezeu cum pretinde el). Acest escroc notoriu a profitat de necazurile și durerile atâtor oameni disperați, care și-a bătut joc de ei.De ce își dau unii cu părerea acuzând ierarhia Bisericii că l-a caterisit? Habar n-au! Pomohaci trebuia caterisit de ani de zile, mai bine spus nu avea ce cauta să fie preot nenorocitul! Felicitări Bisericii și Arhiepiscopului Irineu de la Alba Iulia că l-a pus la punct pe ticălos.  Felicitări și d-lui Liviu Alexa de curajul care a dat dovadă! Trebuie curațată odată Biserica de ACEST INDIVID CARE A FĂCUT ATÂT RĂU COPIILOR ȘI ȘI CELOR PE CARE I-A ABUZAT. Pomohaci de acum sa stea în casă și să-și plângă păcatele nu mai ațâțe oamenii să acuze Biserica, episcopul etc. și să ne creadă proști pe toți.

unu'

05.09.2017 14:01

Cât se poate de binevenită demascarea acestui homosexual pedofil, dar cu Coaliția pentru Familie ce aveți? A, sunt și ei niște ipocriți care poate sunt la fel de pidosnici ca Popohaci?

civil

05.09.2017 22:46

Despre apucaturile lui Pomohaci se stia de mult timp. De ce a fost protejat? Probabil ca sunt mai multe raspunsuri. Insa chiar daca nu ar fi avut asemenea narav (care este incompatibil cu slujirea in Sfantul Altar!), Pomohaci tot trebuia caterisit din doua motive. In primul rand, canoanele bisericesti nu permit unui cleric sa participe ca si interpret de muzica laica pe la nunti, botezuri, festivaluri, etc. Pe scurt, preotia nu are de-a face cu vedetismul. In al doilea rand, faptul ca Pomohaci a permis unui sectant sa predice intr-o biserica ortodoxa (a se vedea pe youtube inregistrarea cu pastorul Pustan) se sanctioneaza cu afurisenia, adica cu excluderea din biserica. De ce i s-au permis atatea incalcari ale canoanelor bisericesti? Poate ar trebui intrebati cei care l-au protejat. Il admir pe IPS Irineu ca nu s-a lasat intimidat de catre nimeni si a luat masurile necesare, dar totodata regret ca a trebuit sa treaca prin acest scandal. Pomohaci si-a creat propria secta, el si adeptii lui de mult nu mai apartineau Bisericii Ortodoxe. Nu pot decat sa am mila fata de ei, fiindca au ratacit drumul. Din punct de vedere bisericesc lucrurile s-au rezolvat (desi cu intarziere): Pomohaci a fost caterisit. Acum, din punct de vedere penal trebuie sa se ocupe cei care au aceasta datorie. Este absurda aceasta pretentie a lui Pomohaci de a reveni la preotie! Dar poate ca iubirea de bani i-a cam intunecat ratiunea (sa nu uitam cati bani se manevrau la Mosuni). Din averile pe care le-a dobandit ar putea trai ca un boier, fara sa mai munceasca vreodata. Se pare ca acest om vrea sa se razbune pe Biserica Ortodoxa, dar Biserica nu sta intr-un singur om! Orice institutie are ,,uscaturile" ei, dar acestea nu se confunda cu institutia. Nu-l judecam cu rautate, ci asteptam intoarcerea lui pe drumul cel drept. Pocainta si rugaciunea i-ar fi de mare folos, fiindca Hristos iarta pe tot omul care se pocaieste cu credinta. Felicitari domnule Alexa pentru munca depusa!

Iuliana

06.09.2017 14:33

Parintele Efrem de Arizona a spus recent ca din cauza sodomitilor va veni razboiul nuclear.Sf.Macarie a fost odata invinuit pe nedrept ca a curvit cu o femeie.Ea se incurcase cu altul,dar ca sa nu aiba probleme cu ai sai,a spus ca sfantul a violat-o.Sf.pr.a primit invinuirea pe nedrept fara sa riposteze,fara sa-si sustina nevinovatia,pt ca cei smeriti primesc nedreptatea fara sa carteasca.Parintele doar s-a rugat si cand a fost vremea sa nasca,femeia era sa moara si pana nu a recunoscut cine  e e tatal copilului si ca a mintit ca ar fi fost sf.Macarie,nu a putut naste.Pr.Pomohaci,in loc sa se smereasca,sa se duca in pustnicie si sa se pocaiasca pt ce a facut si sa se roage si pt cei pe care i-a nenorocit,el isi etaleaza mandria si printr-o avocata care a ajuns sa judece biserica ca e nedreapta ca l-a caterisit.Trebuia de mult dat afara.Cum si-a permis sa aduca un sectar hulitor al Maicii Domnului,sa invete pocainta pe ortodocsi?Cum si-a permis sa fie cantaret pe bani grei si preot in acelasi timo?Mi s-a facut si mie dreptate dupa 20de ani de cand spun la toti din jurul meu ca asta nu trebuie sa fie preot,ci doar cantaret-daca asta vrea si asta pt ca Dumnezeu mi-a aratat acum 20de ani ca vazator cu dracul este.M-am lamurit rapid si nu -i inteleg pe cei ce nu verifica pe asa-zisii preotii  azatori cu duhul,caci mai sunt in tara,(unii prieteni cu Pomohaci),care tot asa invata lumea sa se roage mult,femeile sa poarte batic,sa se pocaiasca,dar cu scop material,sa vina lumea la ei si sa se imbogateasca

Iuliana

06.09.2017 14:43

Pt.credinciosi,este bine ca urmeaza ce zice preotul si facand ce trebuie,sunt ajutati de Dumnezeu in necazurile lor,dar e pacat sa spuna ca preotul a facut minuni.Asta dovedeste prostia unora,desi sf.N.Steinhardt a spus ca Dumnezeu ne-a poruncit sa nu fim prosti,ci intelepti,smeriti,buni.Cine vrea sa se mantuiasca,cu intrebarea sa calatoreasca.Eu nu zic de parintele ca nu se ruga,dar pusese diavolul de mult stapanire pe el si asa cum cerea crestinilor sa se pocaiasca,trebuia s-a faca si el,mai ales ca facea pacate f.mari-sodomie,lacomie de avere,batjocura de copii ,hulire a Maicii Domnului prin aducerea hulitoruli sectar in biserica si altele.Daca ar fi smerit,si nevinovat de-ar fi ar tace si s-ar ruga.Dar Dumnezeu i-a acoperit destul timp pacatele in speranta ca se opri si se va indrepta la timp.Sa-si vanda averea la saraci,la orfani,la vaduve,sa se duca in pustnicie si s-o tina in cainta si smerenie pana a ajunge sfantul Pomohaci si atunci o sa ma inchin lui cu respect si admiratie pt pocainta lui.

A.

07.09.2017 12:36

E incredibil! Cine il protejeaza de atatia ani pe sodomitul asta? Asta ii intrebarea la care trebuie sa ne raspunda cineva

Vasile G.

14.09.2017 17:34

 De observat cum lumea păcătoasă împiedică mântuirea omului, aplaudându-l și ignorându-i  păcatele. Mulți vobesc despre bunătatea lui Dumnezeu și a Bisericii, dar iertarea cere pocăință, ndreptare. Între Dumnezeu și păcat nu există conviețuire.              El oferă ajutorul său preasfânt  păcătosului care vrea să se îndrepte. 

Constantin

07.10.2017 15:17

Am o întrebare pentru Cristian Pomohaci! Cand pot sa va dau sa imi soogetzi poola? Si eu dumneavoastra?

Adauga comentariu