"Cristian Pomohaci m-a pus sa ii fac o FELATIE in prima noapte. Aveam doar 13 ani. M-a violat! M-a abuzat sexual timp de doi ani! Este un criminal si trebuie sa plateasca!" Confesiunea ZGUDUITOARE a unui ROMAN ce a locuit la Mosuni in copilarie!

Comentarii

Velu

04.09.2017 19:43
Ce ar mai fi de zis? Puscarie! Acolo in mod sigur isi va gasi partener(i)!

Trif Dumitru

05.09.2017 07:13

Popa si dracu,vaca si pianu !!!!

Aurel

05.09.2017 12:10

Complicii pedofilului Pomohaci să se abțină de la comentariile stupido-tembele.

Sorin

05.09.2017 13:56

 Sa-i fie rușine acestui individ Cristian Pomohaci, că a târât Biserica într-o astfel de situație. Acest om e lup îmbrăcat în haină de oaie. E diavol în persoană. Și eu știam despre el acum 12-13 ani, de la colegii de Facultate care erau din zona Tg. Mureș. Adepților lui Pomohaci le spun că nu în asta stă credința: a le spăla creierul cu tot felul de aberații și prostii, lucruri ieftine, găinării - toate străine de duhul și credința ortodoxă. Ce minuni poate face acest pervers și sodomit, unealtă a satanei (eventual așa zisele minuni le face cu ajutorul diavolului, al cărui slujitor este, nu al lui Dumnezeu cum pretinde el). Acest escroc notoriu a profitat de necazurile și durerile atâtor oameni disperați, care și-a bătut joc de ei.De ce își dau unii cu părerea acuzând ierarhia Bisericii că l-a caterisit? Habar n-au! Pomohaci trebuia caterisit de ani de zile, mai bine spus nu avea ce cauta să fie preot nenorocitul! Felicitări Bisericii și Arhiepiscopului Irineu de la Alba Iulia că l-a pus la punct pe ticălos.  Felicitări și d-lui Liviu Alexa de curajul care a dat dovadă! Trebuie curațată odată Biserica de ACEST INDIVID CARE A FĂCUT ATÂT RĂU COPIILOR ȘI ȘI CELOR PE CARE I-A ABUZAT. Pomohaci de acum sa stea în casă și să-și plângă păcatele nu mai ațâțe oamenii să acuze Biserica, episcopul etc. și să ne creadă proști pe toți.

unu'

05.09.2017 14:01

Cât se poate de binevenită demascarea acestui homosexual pedofil, dar cu Coaliția pentru Familie ce aveți? A, sunt și ei niște ipocriți care poate sunt la fel de pidosnici ca Popohaci?

civil

05.09.2017 22:46

Despre apucaturile lui Pomohaci se stia de mult timp. De ce a fost protejat? Probabil ca sunt mai multe raspunsuri. Insa chiar daca nu ar fi avut asemenea narav (care este incompatibil cu slujirea in Sfantul Altar!), Pomohaci tot trebuia caterisit din doua motive. In primul rand, canoanele bisericesti nu permit unui cleric sa participe ca si interpret de muzica laica pe la nunti, botezuri, festivaluri, etc. Pe scurt, preotia nu are de-a face cu vedetismul. In al doilea rand, faptul ca Pomohaci a permis unui sectant sa predice intr-o biserica ortodoxa (a se vedea pe youtube inregistrarea cu pastorul Pustan) se sanctioneaza cu afurisenia, adica cu excluderea din biserica. De ce i s-au permis atatea incalcari ale canoanelor bisericesti? Poate ar trebui intrebati cei care l-au protejat. Il admir pe IPS Irineu ca nu s-a lasat intimidat de catre nimeni si a luat masurile necesare, dar totodata regret ca a trebuit sa treaca prin acest scandal. Pomohaci si-a creat propria secta, el si adeptii lui de mult nu mai apartineau Bisericii Ortodoxe. Nu pot decat sa am mila fata de ei, fiindca au ratacit drumul. Din punct de vedere bisericesc lucrurile s-au rezolvat (desi cu intarziere): Pomohaci a fost caterisit. Acum, din punct de vedere penal trebuie sa se ocupe cei care au aceasta datorie. Este absurda aceasta pretentie a lui Pomohaci de a reveni la preotie! Dar poate ca iubirea de bani i-a cam intunecat ratiunea (sa nu uitam cati bani se manevrau la Mosuni). Din averile pe care le-a dobandit ar putea trai ca un boier, fara sa mai munceasca vreodata. Se pare ca acest om vrea sa se razbune pe Biserica Ortodoxa, dar Biserica nu sta intr-un singur om! Orice institutie are ,,uscaturile" ei, dar acestea nu se confunda cu institutia. Nu-l judecam cu rautate, ci asteptam intoarcerea lui pe drumul cel drept. Pocainta si rugaciunea i-ar fi de mare folos, fiindca Hristos iarta pe tot omul care se pocaieste cu credinta. Felicitari domnule Alexa pentru munca depusa!

Iuliana

06.09.2017 14:33

Parintele Efrem de Arizona a spus recent ca din cauza sodomitilor va veni razboiul nuclear.Sf.Macarie a fost odata invinuit pe nedrept ca a curvit cu o femeie.Ea se incurcase cu altul,dar ca sa nu aiba probleme cu ai sai,a spus ca sfantul a violat-o.Sf.pr.a primit invinuirea pe nedrept fara sa riposteze,fara sa-si sustina nevinovatia,pt ca cei smeriti primesc nedreptatea fara sa carteasca.Parintele doar s-a rugat si cand a fost vremea sa nasca,femeia era sa moara si pana nu a recunoscut cine  e e tatal copilului si ca a mintit ca ar fi fost sf.Macarie,nu a putut naste.Pr.Pomohaci,in loc sa se smereasca,sa se duca in pustnicie si sa se pocaiasca pt ce a facut si sa se roage si pt cei pe care i-a nenorocit,el isi etaleaza mandria si printr-o avocata care a ajuns sa judece biserica ca e nedreapta ca l-a caterisit.Trebuia de mult dat afara.Cum si-a permis sa aduca un sectar hulitor al Maicii Domnului,sa invete pocainta pe ortodocsi?Cum si-a permis sa fie cantaret pe bani grei si preot in acelasi timo?Mi s-a facut si mie dreptate dupa 20de ani de cand spun la toti din jurul meu ca asta nu trebuie sa fie preot,ci doar cantaret-daca asta vrea si asta pt ca Dumnezeu mi-a aratat acum 20de ani ca vazator cu dracul este.M-am lamurit rapid si nu -i inteleg pe cei ce nu verifica pe asa-zisii preotii  azatori cu duhul,caci mai sunt in tara,(unii prieteni cu Pomohaci),care tot asa invata lumea sa se roage mult,femeile sa poarte batic,sa se pocaiasca,dar cu scop material,sa vina lumea la ei si sa se imbogateasca

Iuliana

06.09.2017 14:43

Pt.credinciosi,este bine ca urmeaza ce zice preotul si facand ce trebuie,sunt ajutati de Dumnezeu in necazurile lor,dar e pacat sa spuna ca preotul a facut minuni.Asta dovedeste prostia unora,desi sf.N.Steinhardt a spus ca Dumnezeu ne-a poruncit sa nu fim prosti,ci intelepti,smeriti,buni.Cine vrea sa se mantuiasca,cu intrebarea sa calatoreasca.Eu nu zic de parintele ca nu se ruga,dar pusese diavolul de mult stapanire pe el si asa cum cerea crestinilor sa se pocaiasca,trebuia s-a faca si el,mai ales ca facea pacate f.mari-sodomie,lacomie de avere,batjocura de copii ,hulire a Maicii Domnului prin aducerea hulitoruli sectar in biserica si altele.Daca ar fi smerit,si nevinovat de-ar fi ar tace si s-ar ruga.Dar Dumnezeu i-a acoperit destul timp pacatele in speranta ca se opri si se va indrepta la timp.Sa-si vanda averea la saraci,la orfani,la vaduve,sa se duca in pustnicie si s-o tina in cainta si smerenie pana a ajunge sfantul Pomohaci si atunci o sa ma inchin lui cu respect si admiratie pt pocainta lui.

A.

07.09.2017 12:36

E incredibil! Cine il protejeaza de atatia ani pe sodomitul asta? Asta ii intrebarea la care trebuie sa ne raspunda cineva

Vasile G.

14.09.2017 17:34

 De observat cum lumea păcătoasă împiedică mântuirea omului, aplaudându-l și ignorându-i  păcatele. Mulți vobesc despre bunătatea lui Dumnezeu și a Bisericii, dar iertarea cere pocăință, ndreptare. Între Dumnezeu și păcat nu există conviețuire.              El oferă ajutorul său preasfânt  păcătosului care vrea să se îndrepte. 

Constantin

07.10.2017 15:17

Am o întrebare pentru Cristian Pomohaci! Cand pot sa va dau sa imi soogetzi poola? Si eu dumneavoastra?

Adauga comentariu