Cristian Doru Cubleșan, traficantul poreclit FIBRA, arestat la domiciliu după ce și-a terorizat fosta iubită

Cristian Doru Cubleșan zis Fibra, vechiul traficant de droguri din Cluj-Napoca, recidivist și violent, a fost arestat ieri seară, după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta a încălcat un ordin de protecție. Ieșit din închisoare în urma cu câteva luni, cristian Cubleșan a apărut din nou în vizorul polițiștilor, după ce la începutul lunii septembrie era eliberat împotriva sa un ordin de protecție. Cea care l-a cerut este fosta iubită, Roxana D., femeia apelând la ajutorul autorităților din cauza amenințărilor pe care le primea de la interlop.

Pe 9 septembrie a fost eliberat un ordin de protecție valabil pentru următoarele patru luni, însă weekendul acesta femeia s-a trezit cu interlopul în fața casei. Polițiștii au intervenit de îndată, iar Cubleșan a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 17 octombrie, Fibra a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, cel în cauză fiind depistat în flagrant în timpul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecție, faptă prevăzută de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenței domestice.

În cursul zilei de 16 octombrie a.c., bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce se afla în interiorul unui ansamblu de locuințe din municipiul Cluj-Napoca, fiind astfel încălcată măsura ordinului emis de instanță. Față de acesta a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, în urma prezentării bărbatului judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a fost dispus arestul la domiciliu”, arată cei de la IPJ Cluj.

Cubleșan a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița în urmă cu aproximativ un an de zile. De numele lui se leagă condamnări pentru acte de violență și trafic de droguri, în special de etnobotanice.

Citește și: Marea grupare prinsă de DIICOT Cluj este, în mare parte, aceeași prinsă în 2016. Ciobanu Alexandru zis ”Elton” și-a refăcut gașca

Adauga comentariu