Cristi Minculescu si Nutu Olteanu vor canta la Cluj

Fostul solist de la Iris se intoarce in fata fanilor clujeni intr-o formula inedita, mai exact Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup. Concertul va avea loc in 20 februarie, pe scena Casei de Cultura a Studentilor (CCS) din Cluj-Napoca.

Manifestarea este organizata de Clujulcultural.ro si RB Events si va avea loc de la ora 19. In deschidere va concerta trupa clujeana C.A.S.H.

"Evenimentul se adreseaza publicului larg, in special fanilor muzicii rock de calitate, pentru care Nuţu Olteanu si Cristi Minculescu reprezinta doua nume de referinta in muzica romaneasca. Publicul va avea ocazia sa reasculte piese cunoscute si indragite din repertoriul mai vechi al lui Nutu Olteanu si Cristi Minculescu, dar si cover-uri ale unor piese celebre aparţinand unor trupe de talie mondiala, in interpretarea inconfundabila a lui Cristi Minculescu”, precizeaza organizatorii.

Potrivit acestora, Cristi Minculescu a ramas “deschis colaborarilor artistice si contactului cu numerosii sai fani” chiar si dupa stabilirea in Germania si parasirea trupei Iris.

Nutu Olteanu, fondator al formatiei Iris, compozitor si chitarist solo in epoca de glorie din anii '80, s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor '90, insa a mai avut aparitii și pe scenele din Romania, ca „guest musician”, alaturi de Holograf, unde a cantat dupa ce a parasit trupa Iris.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de exceptie s-a materializat, potrivit organizatorilor concertului, la insinstentele Fundatiei Phoenix, care il reprezinta pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alaturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis si Ken Sundberg.

Repertoriul reuneste piese consacrate de trupa Iris si asteptate de fani - „Trenul fara nas”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Cei ce vor fi”, „Baby”. Totodata fanii vor putea asculta preluari din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake si Led Zeppelin.

„Intoarcerea in fata publicului clujean va fi o revenire emotionala, Cristi Minculescu sustinandu-și ultimul concert alaturi de formatia Iris la festivalul Barock de la Castelul Banffy, din localitatea clujeana Bontida, intr-un concert ce marca, in 2012, 35 de ani de activitate”, promit organizatorii.

Biletele se gasesc la agentia de bilete a CCS, magazinul Diverta și pe site-ul www.myticket.ro , fiind disponibile in trei variante de pret: 35 lei, 50 lei și 90 lei.

 

Comentarii

Adauga comentariu