Cristi Haiduc se vrea vicepresedinte in locul lui Oleleu, dar e absent in campanie

Daniel Buda, impins la europarlamentare fara voia sa, joaca o carte politica de orgoliu. Dupa esecul la parlamentare, cand a pierdut Colegiul 2, Buda stie ca nu isi permite sa contabilizeze un nou insucces, motiv pentru care face una din cele mai vizibile si constante campanii.

Din pacate pentru el, nu toti colegii il ajuta. Unul dintre ei, Alin Tise este in Dubai, dar sa spunem ca acolo e vorba despre o adversitate deja faimoasa. Zona Campia Turzii constituie, insa, pentru Daniel Buda, un bazin electoral important pe care tocmai este pe cale sa-l piarda, caci PDL Campia Turzii mimeaza campania electorala, iar seful ei, Cristian Haiduc se lafaie in spa-urile unguresti, in concediu.

Jurnalista Cosmina Fernoaga, de la Actual de Cluj, a dezvaluit in weekend o informatie importanta: faptul ca Uioreanu si Buda s-au inteles sa-l debarce pe Oleleu dupa europarlamentare si sa-l urce pe Haiduc pe scaunul de vice, dupa demisia lui Roland El Hayes. Planul este real, fezabil si deja discutat, iar dezvaluirea jurnalistei a creat mari cutremure in PSD. Doar fraier ar fi Buda sa-l puna pe Haiduc vice, cand tocmai datorita absentei sale din teren, chiar mandatul sau de europarlamentar este in discutie.

Comentarii

Akos

05.05.2014 13:30

Hai sa fim seriosi. Ca sa prinda Buda loc de europarlamentar PDL trebuie sa ia cam 15%. Avand in vedere cota lor de acuma, poza lui Base cu parasuta de la Neptun si ce va mai fi pana pe 25 eu zic ca Buda iar bifeaza o muie. Da nu-i bai ca daca ia muie la europarlamentare cu pedeleul il ia Milu la pemepeu !

Adauga comentariu