Cristi Dănileț iese la luptă împotriva Danei Gârbovan: „Un personaj conservator cu viziuni antieuropene. 23 august e un blestem pentru poporul român”

Numirea surprinzătoare a Danei Gârbovan pentru funcția de ministru al Justiției a agitat serios apele. Astfel, Cristi Dănileț, cunoscutul judecător clujean, a devenit principalul critic al Danei Gârbovan. 

„Pe 23 august 2017 ministrul Toader anunța tezele antireformei justiției imaginata de el. A fost cel mai mare rău politic din 2004 încoace: propunerile sale erau menite sa întoarcă justiția la vremurile când era controlată de politic. Multe din ele sunt azi, din păcate, text de lege. 

Pe 23 august 2019 un personaj conservator cu viziuni antieuropene este propus ministru al justiției. După ani în care a criticat nefondat politici penale, a coborât în derizoriu eforturile anticorupție și a hrănit teoriile conspirative susținute de aparatul de propagandă antijustiție, acesta pare a avea o singură misiune: de a continua distrugerea a ceea ce cu greu s-a clădit ani de-a rândul de unii politicieni de buna credință și multi magistrați profesioniști.

Hotărât lucru: ziua de 23 de august este un blestem pentru poporul român”, a scris Dănileț pe pagina sa de Facebook.

Urmăritorii lui Dănileț s-au strâns în jurul judecătorului și au criticat-o în termeni duri pe Gârbovan. „Sperăm ca Johanis să nu permită așa ceva”, „Garbovan este doar o slugă a sistemului corupt, o slugă psd-istă!”, ”Este o propunere care nu poate fi acceptată. Si nu va fi. Ar fi sinucidere pentru Iohannis!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

 

Adauga comentariu