Cristi Danileț, despre cazurile minorilor abuzați de familii: „Nicio reacție din partea CpF. Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire”

În contextul înmulțirii cazurilor de abuz în familie, judecătorul clujean Cristi Danileț a reacționat prin intermediul unei postări în care semnalează faptul că nu există nicio reacție din partea Coaliției pentru Familie cu privire la tragediile din ultima perioadă:

„Urmăresc știrile privind minorii victime doar din ultimele 48 de ore: unul agresat sexual și trimis acasă cu agresorul, unul violat de propriul tată, unul înecat sub ochii părinților, altul care își da foc după o cearta cu parintele.

Nicio reacție din partea CPF.

Niciuna din partea acestei uniuni de asociații neguvernamentale și culte religioase care acum câțiva ani încerca să ne convingă ca scopul lor este ocrotirea familiei și copiilor”, a notat Danileț recent.

Judecătorul clujean a mai adăugat faptul că dacă unul dintre episoadele enumerate ar fi fost provocat de o persoană gay, atunci Coaliția pentru Familie ar fi reacționat imediat:

„Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire. Dar când vorbim de abuzurile sau neglijența din familia traditionala ne facem ca nu vedem.

PS. Probabil ca dacă as pomeni ca legile reglementeaza 5 forme de abuz împotriva minorilor și 7 forme de violenta domestica mi s-ar reproșa ca sunt neomarxist.

PPS. De Avocatul Copilului nu vorbesc. Există doar pe hârtie”, a mai scris Danileț pe Facebook.

 

sursa foto: cristidanilet/facebook

Adauga comentariu