Criminalul din Baciu, trimis în judecată. Parchetul cere pedeapsă maximă!

Vlad Bogdan Culda, tânărul din Baciu care și-a omorât mama, a fost trimis în judecată, fiind în arest preventiv. Anchetatorii au finalizat rechizitoriului și cer instanței pedeapsa închisorii pe viață, probând etapele crimei.

Criminalul are 30 de ani și locuia în comuna Baciu, județul Cluj. În urmă cu trei luni, acesta și-a ucis cu cruzime mama, care-l întreținea muncind în Italia. Episodul rupt din filmele de groază s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 22 martie 2021.

Anchetatorii susțin că băiatul s-a certat din cauza banilor cu mama sa, care îi reproșa că se droghează și că este violent.  

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj, numitul C.V.B. a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri înțepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia", au transmis procurorii.

La 24 de ore de la comiterea crimei, Vlad Culda a fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită și în prezent. Anchetatorii l-au trimis în judecată pentru omor calificat și cer pedeapsa maximă. Bunica acestuia, cea care a intervenit și în seara crimei să îi despartă pe cei doi, s-a consituit parte civilă în proces. 

Adauga comentariu