Crimă în Cluj – Și-a omorât prietenul, în urma unui scandal

Un bărbat din Galați și-a găsit sfârșitul în localitatea Lita, din județul Cluj, joi seara. Acesta a fost omorât chiar de un prieten, tot din Galați. Totul a pornit de la o ceartă.

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Galaţi, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, după ce şi-ar fi lovit un amic în urma unui conflict spontan.
Potrivit polițiștilor, la data de 3 mai, în jurul orei 21.40, un apel prin 112 anunţa faptul că, pe raza localităţii Lita, judeţul Cluj, a avut loc un scandal între două persoane,  una dintre acestea decedând la scurt timp. Victima este un bărbat de 32 de ani din municipiul Galaţi.

“Echipa complexă, formată din procuror, medicul legist şi poliţişti judiciarişti, deplasată la faţa locului, a găsit victima decedată şi având pe corp, în zona femurală, urmele unei răni ce putea fi provocată cu un obiect tăietor – înţepător. În cauză a fost reţinut un bărbat de 28 de ani, din municipiul Galaţi, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Bărbatul urmează a fi prezentat instanţei de judecată în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Adauga comentariu