Crengutele, cele mai folosite indicatoare pentru gropile din Cluj-Napoca

Ca sa nu dai in gropi la Cluj, la propriu, chiar si in centrul municipiului, trebuie sa fii cu ochii in patru nu la indicatoare colorate si reflectorizante, ci la crengile montate artistic, intr-o parte, de cei care lucreaza la diverse utilitati de-a lungul strazilor. Cea mai recenta capcana a fost “amenajata” pe Bulevardul 21 Decembrie, chiar langa o trecere de pietoni. 

Stirile cu capace de canal care au fost furate sau gropi pe care muncitorii au uitat sa le mai acopere au devenit o banalitate la Cluj. Crengutele rasarite pe trotuare sau in mijlocul strazii sunt parte a peisajului urban si nimeni nu isi asuma vina pentru pericolul pe care il reprezinta. 

O asemenea instalatie a fost observata de trecatori in aceste zile pe Bulevardul 21 Decembrie, langa zebra din fata complexului Sora Shopping Center. 

“Am vazut ca era un capac care se misca la cea mai mica atingere, la un pas de locul prin care trec zilnic mii de oameni si m-am ingrozit. Era semnalizata cu o creanga mica, putea sa calce oricine acolo. Daca esti nevazator nu ai nici o sansa intr-o asemenea situatie!”, a declarat clujeanca Gabriela Popa. 

Cei de la Compania de Apa Somes SA au declarat ca nu stiu de aceasta problema. 

“Trimitem imediat pe cineva sa vada care e situatia. Oricum, daca e o crenguta, inseamna ca nu oamenii nostri lucreaza acolo, noi avem indicatoare pentru asemenea situatii”, a declarat Victor Lucian Croitoru, Manager Comunicare&Clienti in cadrul companiei. 

Ulterior, acesta a revenit cu precizarea ca nu este vorba de o lucrare a companiei, ci a unei firme care instaleaza fibra optica. 

“Am pus un indicator si un om care sa pazeasca locul pana se clarifica situatia”, a  spus Croitoru. 

La fata locului, chiar in dreapta trecerii de pietoni se afla capacul de canal in cauza, cu o creanga deasupra si cu un indicator mare pazit, intr-adevar, de un muncitor. 

Oficialii S.C. CFO Integrator S.R.L.. Cluj-Napoca, responsabili cu instalarea fibrei optice in oras nu au putut fi contactati.

 

Adauga comentariu