Credeați că glumește? Emil Boc s-a hotârăt unde va amplasa RADARE FIXE și CAMERE VIDEO în Cluj-Napoca: „Siguranța cetățenilor e o prioritate”

În urmă cu o săptămână, Emil Boc mărturisea că vrea să împânzească orașul cu radare fixe și cu camere video de supraveghere ale traficului. 

CITEȘTE ȘI: Emil Boc declară război șoferilor vitezomani! Primarul Clujului vrea RADARE FIXE pe străzi, până atunci are altă soluție să lase șoferii fără carnet

Pentru cei care nu s-au convins că vorbește serios, Emil Boc a revenit asupra subiectului și a prezentat noi detalii referitoare la marele plan de a obliga toate mașinile să meargă încet. Soluția e simplă: radare fixe, camere video, praguri de sol, treceri de pietoni suprailuminate. Așteptăm cu nerăbdarea interzicearea autoturismelor diesel în oraș.

„Sper să se intre în normalitate în cel mai scurt timp. Am discutat cu Poliția, am găsit deschidere. În cadru legal vom amplasa radare fixe, e posibil atâta timp cât există deschidere. Voi convoca comisii de circulație, toate locațiile din oraș unde au existat accidente, probleme, mașini care circulă cu viteză vor fi analizate. Vreau să facem acest lucru din toamna acestui an. Siguranța cetățenilor e o prioritate”, a declarat Boc la Napoca FM.


Adauga comentariu