Cozmin Gușă este acuzat că vrea să altereze rezultatul alegerilor pentru conducerea Federației Române de Judo, profitând de pandemie

Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Judo (FRJ) vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Braşov. Actualul președinte al FRJ, Cozmin Gușă profită de pandemie și lcondiționează participarea la Adunare Generală de transmiterea în prealabil a copiilor după delegația de reprezentare a structurii sportive, în cotradicție cu prevederile din Statutul Federației Române de Judo.

„Tinand cont de conditiile speciale de siguranta (dezinfectie, distantare fizica si portul mastii) ce trebuiesc respectate, pentru o mai buna organizare si respectare a ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii si intrucat lucrarile Adunarii Generale a FRJ se vor desfasura in prezenta unui notar public, va adresam rugamintea de a ne transmite pana vineri 19.02.2021 prin e-mail la adresa office@frjudo.ro sau fax la numarul 021/3179954, copie dupa delegatia de reprezentare a structurii sportive la Adunarea Generala Ordinara si de Alegeri  pentru a putea emiterea acreditarile persoanelor participante (pentru cei care inca nu le-au trimis)”, este informarea de pe site-ul Federației. 

Această stratagemă nu a trecut neobservată de unii membri ai Federației, care consideră că în acest fel conducerea Federației știe din timp cine urmează să participe la Adunarea Generală și poate să încerce influențarea voturilor.

In atenția participanților la Adunarea Generala de alegeri.... aceasta cerința a federatiei este nestatutară și profund imorala. Conducerea Federatiei dorește sa știe pe cine sa intimideze sau cu cine sa-și negocieze continuitatea nociva. Soluția corecta este boicotarea acestei cerințe, pe de alta parte vom proceda și la atacarea in justiție a acesteia.

Am fost curioși să aflăm punctul de vedere al președintelui Federației, Cozmin Gușă, însă dânsul a refuzat să discute cu Ziar de Cluj, considerând că „nu avem standardele potrivite”.

Ne bucurăm că nu ne coborâm la standardele unui pișcotar politic din Micro 3 din Turda.  

UPDATE:

Cozmin Gușă revine cu un drept la replică: 

„Cum să nu știți voi că eu sunt din Câmpia Turzii, cartier Insula, adică exact dintre cei ce eram împotriva turdenilor din Micro 3, la meciurile ISCT-Sticla Turda ?! 🤦🏻‍♂️😅.”

 

 

 

Adauga comentariu