Cozi infernale la taxe și impozite. Iar deasupra oamenilor tronează zâmbitor Emil Boc!

Comentarii

NuMs

15.02.2017 18:23

> Oricine are de rezolvat probleme legate de taxe și impozite în Cluj-Napoca trebuie să își ia cel puțin o zi de concediu pentru că statul la cozile infernale durează, de cele mai multe ori, întreaga zi.Sau ar putea sa le plateasca pe ghiseul.ro?

Gerula

15.02.2017 21:14

Nu am nimic personal cu oamenii, dar lipsa de carte, neadaptarea la mediu social, faptul că suntem pe ultimul loc în Europa la nr. persoane care au utilizat un calculator...., își spune cuvântul. Durează cam 10 minute deschiderea unui cont pe ghișeul.ro, ai nevoie doar de CNP și datele din buletin și ai afișate în contul tau toate taxele și impozitele datorate (locale și la ANAF). Plățile se pot face instant cu orice card bancar. Dar efortul de a face orice exercițiu intelectual, pe acelasi palier cu disponibilitatea de a face un minim de efort fizic - suntem poporul cel mai leneș din Europa, cu cea mai mică cantitate de săpun și pasta de dinți pe cap de locuitor - e mare. Spor la stat la cozi...

16.02.2017 13:01

,,suntem poporul cel mai leneș din Europa, cu cea mai mică cantitate de săpun și pasta de dinți pe cap de locuitor​'' - Aici te incluzi si tu, vajnic roman nalt ca bradu' ....ost ca gardu'!! Ce drept ai tu sa judeci oamenii batrani ca stau la cozi?! In primul rand ca nu toti au 2000 lei minim sa-si ia laptop (mai ales cei cu 400 lei pensie), apoi nu oricine stie sa foloseasca un laptop, ca pe vremea cand oamenii aia erau tineri nu era ,,tehnologie''. Apoi oamenii in varsta, se stie, nu prea mai au capacitatea de a invata si multi dintre ei stau prost cu vederea! Apoi, si nu in ultimul rand, sa-ti fie rusine ca faci astfel de afirmatii, ca si in familia ta ai batrani care nu stiu sa-si faca un cont pe ghiseu.ro! Cam multe de spus, mai ,,tinere frumos si liber'' (de neuroni)!

Gerula

21.02.2017 15:16

Unde am zis eu de oameni bătrîni, b_ __e, oricum voi și cei că tine ne-ati ținut în comunism 50 de ani...,

marcu corina

16.02.2017 11:35

Oamenilor in etate le place aglomeratia , asa simt ca traiesc.

Adauga comentariu