Cozi de kilometri la programarea traseului pentru școala de șoferi. Prefectul Clujului: „Cine îi trimite să se ducă să formeze acolo coadă de la 6?

UPDATE:Persoanele prezente la înscrieri susțin că Prefectul Clujului dezinformează populația.

Domnu prefect dezinformeaza populatia,astazi au ramas foarte multe persoane neprogramate la traseu(intre 8:30 si 10 sau facut programarii)cine a ajuns dupa ora 10 la ghișeu i sa comunicat sa mearga dupa data de 2.aprilie pentru a se programa.normal ca merge lumea de dimineata pt.a prinde un loc.Iar povestea ca vin cei din alte judete este o aberatie,nu zice nimeni ca nu vin dar nu in numar asa mare dupa cum a zis domnul prefect.

Viitorii șoferi care se înscriu la examenul pentru școala de șoferi întâmpină o sumedenie de probleme. An de an se fac tot mai multe înscrieri la școlile de șoferi, motiv pentru care timpul de așteptare pentru probe este foarte mare.

Mai mult, persoanele care fac școala de șoferi și vor să susțină proba practică la Dej, pentru a se putea programa la traseu este nevoie să facă cel puțin 3 drumuri de Cluj. Motivul pentru care viitori șoferi sunt puși în așteptare se datorează lipsei de organizare la programări. Programările se fac doar de 2 ori pe lună, iar în acele zile cozile sunt infernale.

Un tânăr semnalează lipsa de organizare de la Poliția Rutieră Cluj.

Zeci de persoane așteaptă la coadă dinainte de ora 06:00, ca nici până la ora 9 să nu poată să se înscrie.

Prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheș susține că timpul de așteptare a scăzut destul de mult față de anii trecuți.

„Eu am dispus să primesc în fiecare săptămână un raport cu situația aceasta. Acum un an de zile erau cozi circa 4 luni și ceva, 5 luni. Acum, eu am raportul în față, iar în Cluj-Napoca este loc liber pentru programare în 11 martie. Circa o săptămână de așteptare. La Dej este cu vreo 3 zile mai mare coada. Am scăzut foarte mult timpul de așteptarea față de cum era acum 1 an, însă nu am ajuns unde ne dorim, dar vom ajunge acolo. Oricum eu i-am dispus domnului Florian Dan să programeze mai multe serii de examinare în Dej, deoarece acolo este coada cea mai mare. De menționat este faptul că în Dej circa 40% din cei care vin să dea examenul sunt din județele Bistrița și Sălaj. Cine îi trimite să se ducă să formeze acolo coadă de la 6? Noi nu îi încurajăm să facă treaba asta și vă rugăm și pe dumneavoastră să îi îndreptați spre normalitate. Într-adevăr, este un termen de așteptare, dar nu te ajută cu nimic să te duci acolo la 6 dimineața”, declară pentru Ziar de Cluj, Ioan Aurel Cherecheș

 

Adauga comentariu