Cota pentru victoria Universității Cluj la Clinceni scade dramatic. Se întâmplă lucruri „necurate”?

În fotbalul românesc nu se mai fac „blaturi”. În cel mai fericit caz e „omenie”, „coincidență” sau „câștigă echipa care dă un gol mai mult ca adversarul”.

Cert e că, după ce s-a lăsat cortina peste mirobolanta Ligă 1, toată atenția e îndreptată spre Liga a 2-a, unde treaba e „oablă”, cum ar zice o vorbă din bătrâni. Chindia e ca și promovată de pe primul loc după ce a câștigat la Pandurii, iar ultimele etape sunt un simplu antrenament pentru echipa antrenată de Viorel Moldovan. Astfel, pentru ultimul loc promovabil se bat Acadamica Clinceni și Universitatea Cluj, astăzi de la ora 18:00. Pentru că, să fim sinceri, locul trei are 0 șanse la baraj.

Astfel, cu patru etape rămase de disputat, satelitul neoficial al FCSB-ului ocupă a doua poziție, cu 77 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj e pe 3, cu 72 de puncte. Iar acum, lucrurile devin interesante.

Academica e neînvinsă acasă de 11 meciuri, iar casele de pariuri au deschis cotele la 2.50 pentru gazde, 2.50 pentru oaspeți. Meci echilibrat în ochii bookmakerilor, cu toate că jocul Universității Cluj nu strălucește în ultima perioadă (ca să fim eleganți).

Doar că, surpriză! Cu 5 ore înainte de partidă, cota clujenilor a scăzut la aproape 1.90. Să aibă legătură cu zvonurile că Academica nu va lua licența pentru următorul sezon de Liga 1? Cert e că pe victoria Universității se pariază masiv, iar păsărelele noastre ne-au povestit de bilete pe care s-au mizat 100 de „bețe” pe victoria „studenților” clujeni. De ce s-ar „risca” un om serios pe un meci obscur din Liga secundă cu bani grei... greu de înțeles. 

 

 

 

Adauga comentariu