Cosmarul de dimineata al manasturenilor sau cum pierde Emil Boc voturile locuitorilor de pe strada Mehedinti

Locuitorii de pe strada Mehedinti au ajuns la capatul rabdarii. Acestia cer administratiei locale amenajarea unui sens giratoriu la intersectia cu strada Campului pentru a nu mai fi nevoiti sa isi petreaza zeci de minute in trafic in fiecare dimineata. In cazul in care acest lucru nu se va intampla prea curand, cetatenii sunt hotarati sa duca o campanie impotriva edilului Emil Boc, astfel incat, acesta sa piarda cateva sute de voturi din partea celor care locuiesc pe strada Mehedinti. 

Dezvoltarea urbanistica a strazii Campului a determinat, implicit, si cresterea traficului auto in zona. Din aceasta cauza, in fiecare dimineata, la intersectia cu strada Mehedinti, se creeaza adevarate blocaje in trafic, lucru care a starnit nemultumirea mai multor soferi. Acestia cer imperativ reprezentantilor Primariei sa fie amenajat un sens giratoriu la intersectia strazilor Campului si Mehedinti pentru a fuidiza traficul. Din cauza ca in intersectia respectiva prioritate au soferii care circula de pe strada Campului pe strada Mehedinti, coloana de masini ajunge sa se intinda pe cateva sute de metri. 

“Este necesara rezolvarea problemei intersectiei strazii Mehedinti cu Campului.
Dimineata cei de pe strada Campului trec in mare viteza, iar cei de pe Mehedinti stau intre 5 si 10 minute, depinde de ora. In trecut, a fost amenajat un sens giratoriu, insa a fost desfiintat la cererea celor de pe strada Campului. Sensuri giratorii mici de astfel de dimensiuni mai exista in Cluj. Motivul desfiintarii oferit, ca nu era posibila intoarcerea masinilor, nu tine”, a afirmat Dan Chiorean pe site-ul domnuleprimar.ro.

In cazul in care doleantele cetatenilor de pe strada Mehedinti nu vor fi solutionate pana in luna iunie prin amenajarea unui sens giratoriu sau a unui sistem de semaforizare inteligenta, acestia sunt decisi sa duca o campanie impotriva actualei administratii locale, ceea ce ar duce implicit la pierderea a sute de voturi. Actuala guvernare locala va trebui sa isi faca un calcul si sa puna in balanta care dintre numarul de voturi este mai important al celor care locuiesc pe Campului sau al celor care locuiesc pe strada Mehedinti.

“Urmeaza alegerile locale. Alegeti intelept pe cine vreti sa ajutati cu adevarat. Calculati numarul oamenilor de pe strada Campului, Edgar Quinet, Negoiu, inca ceva strazi mai sus de Negoiu (varf de deal - voi le-ati autorizat sa distrugeti pasunea si padurea). Noi, de pe strada Mehedinti, ne putem mobiliza cu afise mobilizatoare lipite la scara blocurilor ca sa mentionam umilirea la care suntem supusi zilnic. Avem camere de filmat in tot Clujul. Puteti monta fie un sistem de semaforizare inteligent, fie pe baza de camere video pentru a oferi posibilitatea celor mai multe masini de pe strada Mehedinti sa treaca proportional ca timp fata de cele care vin de pe strada Campului”, a mentionat Dan Chiorean.

Adauga comentariu