Corturarii partidelor politice - de la punctualitatea nemteasca la adormirea rosie

In prag de campanie electorala trotuarul de pe Bulevardul Eroilor a fost ocupat de corturi. Fiecare partid cu culoarea sa, oamenii sai si implicit cu candidatii la presedintie. Trecatorii sunt indemnati sa semneze pentru sustinerea candidatilor, in timp ce aspectul urban al centrului Clujului ne reaminteste de vechiul targ medieval.

Primul cort amplasat este cel al candidatului Calin Popescu Tariceanu. O fatuca bruneta isi amplaseaza masuta si scaunul inca de pe la 8 jumatate dimineata. Din pacate lumea nu se prea inghesuie la cortul amplasat chiar langa intrarea de la Primaria de pe Eroilor.

Fata insarcinata cu  strangerea de semnaturi sta linistita cu listele pe genunchi vorbind mai tot timpul la telefon asteptand sa treaca timpul.

“Nu semnez nimic pentru Tariceanu, mai  bine ii gasiti o nevasta” a afirmat o femeie trecand in graba pe langa cort.

Cortul neamtului Klaus Iohannis este cel mai colorat si animat amplasament de pe Bulevardul Eroilor. Trei persoane incearca sa convinga  trecatorii pentru sustinerea neamtului. La umbra albastra a cortului trecatorii se inghesuie sa il sustina. Targetul pentru ACL Cluj este de a strange 70.000 de semnaturi.

La cortul candidatului independent Monica Macovei cei care doresc sa sustina ca in Romania sa fie “ Mai putina coruptie, mai multa prosperitate”, sunt asteptati de trei tineri. Acestia si-au instalat satra abia pe la ora 11.00.

Blondele cu  piept voluminos, ascuns sub marul care reprezinta sigla partidului, sunt copie in varianta clujeana a Elenei Udrea. Cele trei dive care incearca sa stranga semnaturi pentru candidata PMP, Elena Udrea, sustinuta chiar si de primarul Emil Boc stau sa pozeze pentru trecatori. Imbracate trendy, in blugi si cu pantofi cu toc sunt pe drumul cel bun in vederea ascensiunii in politica.

La cortul rosu, culoarea de la guvernare, pana la ora 13 nu au aparut cei care trebuie sa stranga semnaturi pentru candidatul stangii. Oamenii lui Ponta de la Cluj nu se spetesc in promovarea imaginii partidului si strangerea semnaturii pentru acesta.

Satra de pe Eroilor, de prost gust estetic, aduce parca un “plus” de valoare balciului medieval, in prag de campanie electorala, din orasul de cinci stele guvernat de Emil Boc.

Comentarii

Tuvangura Dehoti

12.09.2014 12:28

Clonele lui Udrea rulz !!!

Radu

12.09.2014 14:37

Macar si-au dat seama comunistii ca in Cluj nu-l voteaza aproape nimeni pe Poanta -  comunistul mitoman!

Eu

12.09.2014 22:26

Unii strang semnaturi, altii inaugureaza autostrazi. Fiecare cu prioritatile de rigoare. :)

g.

13.09.2014 11:41

ce prost esti postacule.0 autostrazi anul asta din cauza lu ponta si sova. s0au inaugruat anul trecut cele inceput de boagiu. anu asta 0. vizita de la giulau pe 200m de pamant excavat e doar pt a aparea la tv. podul peste somes nici macar nu e licitat. deci mai trec vro 3 ani pana vedem ceva la gilau.in rest in tara e jale. nici un santier nou de 3 ani de cand psd a venit la putere

Dragos

13.09.2014 11:03

Care autostrazi? Voi sunteti nebuni? Idiotii astia de psd nu au facut nimic de 3 ani de cand conduc tara. Ce tot vb? 

Gabriel Oprea

14.09.2014 10:28

http://www.agerpres.ro/politica/2014/09/06/oprea-unpr-a-strans-un-milion-de-semnaturi-pentru-sustinerea-candidaturii-lui-victor-ponta-la-presedintie-11-42-51

Adauga comentariu