Coroian o gafeaza: turuie si nu stie despre ce

Consilierul judetean PDL Alexandru Coroian si-a taiat singur craca de sub picioare, dovedindu-si incompetenta si lipsa de informare in incercarea de a acuza alti politicieni de incompetenta. Coroian si-a exprimat, ieri, intr-o conferinta de presa, ingrijorarea cu privire la situatia drumului judetean Sic-Visa-Coasta, acuzandu-l pe Horea Uioreanu ca tine ascunsa situatia. In realitate, totul este clar ca lumina zilei, atat doar ca acest consilier judetean nu se informeaza despre cum sunt cheltuiti banii publici, desi are toate parghiile necesare si il obliga si statutul sau.

Coroian a acuzat in stanga si-n dreapta ca societatea Samus ar fi trebuit sa termine lucrarile la acest drum in urma cu cateva luni, iar Uioreanu, presedintele CJ Cluj, tine sub pres problema.

In realitate, e un subiect inventat, o petarda politica fara fond. Drumul la care se face referire nu mai este construit de Samus, ci a fost inclus intr-un alt program de investitii, in urma cu cateva luni, asa cum informeaza Ziua de Cluj.

Gestul domnului Coroian este un exemplu clar de politician care ataca fara fond, care se face de ras in fata clujenilor, in incercarea de a obtine simpatia lor si a ziaristilor. Clujenii se asteapta la mai mult de la un fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, functie pe care PDL-istul a ocupat-o nu cu mult timp in urma.

Adauga comentariu