CORNELIU VADIM TUDOR N-A MURIT

Dacă ar fi trăit îndrăgitul Tribun, Corneliu Vadim Tudor, ieri ar fi fost una dintre cele mai fecirite zile din viața lui. S-ar fi trezit dimineață cu gândul că este o nouă zi în care trebuie să lupte cu ungurii, care vor să fure Ardealul. El, doar el, singurul rămas în această cruciadă naționalistă. Dar doar el poate salva România de planurile diabolice ale ocultei maghiare!

S-ar fi spălat pe dinți cu o pastă făcută în România, ar fi luat micul dejun compus doar din produse românești, apoi ar fi îmbrăcat hainele dacice, ca să se urce în mașina românească, produsă în Maroc, care l-ar fi dus la biroul lui românesc, pe străzi 100% românești, pline de gropi.

La birou, ar fi băut o cafea românească, culeasă din Brazilia, ar fi citit site-uri de fake news românești și ar fi semnat documente scrise pe foi făcute din arbori 100% românești, tăiați de o companie austriacă.

Apoi, ar fi deschis televizorul, care nu e românesc, dar ar putea fi, și ar fi izbucnit în lacrimi: la TV vorbea chiar el. Sau o sosie extrem de fidelă de-a lui.

Dar Corneliu Vadim Tudor nu e mort de cinci ani, cum credeam cu toții. Ieri dimineață, iubitul poet comunist s-a trezit la palatul Cotroceni, în patul făcut din lemn 100% românesc, tăiat de o companie austriacă.

S-a spălat pe dinți cu o pastă oarecare și a luat un mic dejun nemțesc. A îmbrăcat costumul făcut de un brand celebru, ne-românesc, și s-a îndreptat spre biroul de unde se luptă pentru viețile românilor în pandemia de coronavirus.

Încă de când s-a trezit, Corneliu Vadim Tudor de la Cotroceni nu avea stare: simțea că va fi o zi mare, simțea că urmează să rostească unul dintre cele mai importante discursuri ale carierei sale. Toți anii grei de luptă împotriva ungurilor, care vor să fure Ardealul, au ca punct culminant discursul de azi. Doar el știe ce e în sufletul lui de etnic german.

La ora 11:30, Corneliu Vadim Tudor de la Cotroceni apare în fața românilor. Își începe discursul care va rămâne în cărțile de istorie. Și-l începe batjocoritor, cu formula de salut pe care voia de mult s-o terfelească în public: „Jó napot kívánok!”, spus în cea mai mare scârbă de care poate fi capabil un reprezentant al unei minorități naționale.

Apoi, a continuat cu propoziția care i-a provocat vise umede, nopți de-a rândul: „PSD vrea să dea Ardealul ungurilor!” Moment în care Corneliu Vadim Tudor din Raiul naționaliștilor a lăcrimat și toți românii verzi au leșinat de extaz. Corneliu Vadim Tudor de la Cotroceni era în transă mistică: a reușit să readucă în spațiul public tema „ungurii vor să fure Ardealul!” A privit spre cer și și-a salutat maestrul.

Pentru delirul naționalist prin care a condamnat adoptarea tacită de către Camera Deputaților a legii autonomiei Ținutului Secuiesc, ieri, Klaus Iohannis a fost Corneliu Vadim Tudor.

Adauga comentariu