Cornel Hoza, presedintele Beard Brothers, primeste din partea Ziar de Cluj Premiul Media de Excelenta

Ziar de Cluj va acorda, in acest an, Premiul  Media de Excelenta presedintelui si fondatorului Beard Brothers, Cornel Hoza.

“Eu si Ziar de Cluj am colaborat in ultimii ani foarte bine cu Cornel Hoza si echipa lui minunata. Beard Brothers este un exemplu viu ca poti sa aduci in atentia comunitatii proiecte sociale creative si cu impact emotional deosebit, sa le pui in aplicare si sa nu-ti doresti sa iesi in evidenta pentru asta. Sper ca Beard Brothers sa creasca pe viitor si sa inteleaga cat mai multi clujeni ca acesti oameni trebuie sprijiniti”, a declarat Liviu Alexa, director Ziar de Cluj.

Premiile Media de Excelenta este un eveniment ajuns la a 12-a editie si este organizat de Amprenta Advertising. Anul acesta, evenimentul schimba tiparul cu care a obisnuit publicul, punand accentul pe eleganta, decor de poveste si evidentierea excelentei prin premierea personalitatilor sau institutiilor care au avut in cursul anului o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea orasului Cluj-Napoca si a Transilvaniei. Evenimentul o are ca invitata pe Andreea Marin si are loc vineri, 27 noiembrie, la Opera Nationala Romana.

Pe langa premiul pe care Ziar de Cluj il va acorda presedintelui Beard Brothers, ii dedicam si rubrica Jos Palaria pentru toate actiunile umanitare si sociale initiate pana acum si ii dorim succes in continuare!

Comentarii

Akula

24.11.2015 19:00

Bravo "Kobza" !!!!Felicitari si va sustin  in continuare si mult succes !

Adauga comentariu