Cordose, unde-s bistarii incasati dupa ce PSD Cluj si-a vandut locurile eligibile la Consiliul Judetean? 20 000 de euro per capita e zvonul, oare Dancu stie? PLUS Cine face parte din "staful" de campanie al partidului!

PSD Cluj nu exista in judet, zero bannere. Si-a tras interimarul Cordos Alexandru un "aptibild" pe un cacat de van si aia e campania. Nesimtita de Claudia Anastase listeaza afise electorale pentru PSD Cluj pe o imprimanta care nu mai apartine partidului, nu a apartinut niciodata, desi a fost avertizata sa nu mai faca asta, ca nu e bunul lui ma-sa, in fine, ea e obisnuita sa ia din bunul altuia, asa ca nu e problema; la partidulet nu sunt de niciunele, toti il refuza pe Cordos; singurul care e suparat si reactioneaza e Valentina Cuibus, care intreaba constant unde sunt banii incasati de pe vanzarea locurilor eligibile la CJ. De ce nu au ajuns la partid? Ca, zic colegii din PSD Cluj, Simon si Cordos le-au pretzalit la 20 000 de euro per capita, locul 3, 4, 5, doar prostalaia de Daniela Pasc a dat 15 000 pentru locul 6. Banii astia trebuiau sa ajunga la PSD Cluj si sa fie folositi in campanie. Si nu-s. Sandule, asa mare e foamea? I-ai impartit cu cineva?  Domnul profesor Vasile Dancu stie ca ai violat bancnotele?

Pana mai sapam noi prin arhivele CNSAS (mamaaa, ce surprize o sa aveti), sa mentionam ca s-a stabilit si stafful de campanie al PSD Cluj. Hahaha, staff de campanie e mult spus, e o gluma, caci de ras va fi si scorul final. Deci, muriti de ras.

Ovidiu Sacara e sef de campanie, ahahahaha, Cioata e purtator de cuvant, ahahahahahahahahahahahahaha, Laurica Pop e pe "monitorizare", ahahahahahahahaha, sa-l monitorizeze pe Ciortea ca am auzit ca are un balaur, ahahahaha, 

l-au pus si pe "Sorin" la facebook si mediul online, adica pe sclavul lui Ionut Geana, de profesie asistat social, ahahahaaa, ba, Cordose, nu exista asa ceva, serios, pai, Remus Lapusan era Saturn, Nasra era Luceafar, fata de cacaturile facute de tine. Sorin Ciprian Stanciu Stoian are habar de facebook, cum are Geana habar de etica. Parlit rau ai ajuns, daca te-ai anturat cu asistatoo social, Sandule!

Oameni buni, dar la final, la final vine savarina: Claudia Anastase e responsabila pe conceptie afise si pliante, ahahahahahahahahahaha. Pai, haideti sa analizam cateva din afisele si labele grafice iesite din "responsabilitatea" Claudiei:

Incepem cu Mama India, zisa si Lucica Suciu, femeia-otrava, care a "fatat" recent un afis de toata jena, nici ultimul candidat la PRU din Vaslui nu accepta asa ceva:

Deci, baaa, ahahahahahaha, si-a pus Mama India ghiul de aur indienesc pe crenvursti, ahahahahaha, moartea pasiunii, baaaa, Lucia, lasa-ti si "ungie" de sare, macar sa fii asumata!

Mergem mai departe: il avem pe avocatul nepracticant Glavan Madalin, putin impaiat in aceasta poza. Incredibil de trist!

 

 

Si il avem pe utecistul Valentina Cuibus, tot responsabilitatea de imagine si design a Anastasei, caruia i-au canit parul, ca la Dolanescu:

Bun, revenim, unde-s banii, Cordose? 

Adauga comentariu