Cordos: Nu am nicio legatura cu acuzatiile DNA, nu am facut nimic ilegal, nu am dat nicio informatie

Senatorul Alexandru Cordos a oferit prima declaratie pentru presa locala dupa anuntul potrivit caruia este urmarit penal in dosarul informatiilor divulgate de la DNA, publicatiei Ziar de Cluj:

“Am 11 fini, din care cu patru perechi tin legatura foarte strans. Intotdeauna familia a fost separata de activitatile profesionale pe care le desfasor eu sau pe care le desfasoara ei. Referitor la acuzele DNA, pot sa afirm cu tarie ca nu am nicio legatura cu ele, nu am primit si nu am divulgat nicio informatie de la nimeni, stiu ce am facut si ce n-am facut”, a spus senatorul Cordos, care a refuzat sa raspunda la intrebarea daca a fost chemat la DNA Cluj pentru audieri.

“Prefer sa raspund doar atat: sunt nevinovat”, a subliniat Cordos.

Declaratia lamuritoare a senatorului, obtinuta de un jurnalist local este cu mult mai edificatoare decat penibilul comunicat trimis la 10 minute de la oficializarea anuntului de catre DNA de la biroul de presa al PSD. In contextul in care avem precedentul Iuoras, sa spui intr-un comunicat de partid ca senatorul Alexandru Cordos este o persoana care isi va dovedi nevinovatia, cand Mihnea Iuoras spunea acelasi lucru acum doua luni, este cel putin o lipsa de profesionalsim in comunicarea publica. Potrivit senatorului Cordos, acesta nu a fost consultat de partid inainte de alcatuirea comunicatului.  

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, spune ca isi sustine colegul de partid in acest moment, despre care crede, pana la proba contrarie, ca este nevinovat.

 “Cordos spune ca nu are nicio problema, am vorbit eu cu el. Sustine ca este nevinovat si o sa-si sustina nevinovatia”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Remus Lapusan, seful PSD Cluj.

Fostul ofiter DNA Valentin Tatar a recunoscut de doua ori ca a oferit informatii nedestinate publicitatii, dar si ca a avut o alta tentativa de a oferi acest gen de informatii. Ioan Oleleu, Remus Lapusan si Alexandru Cordos ar fi doar o parte dintre oamenii care ar fi primit informatii de la ofiterul DNA Valentin Tatar, potrivit unor surse Gazeta de Cluj.

“Nu stiu despre ce e voba. Sunt simple informatii, date pe surse, simple minciuni, eu nu am primit nicio informatie”, sustine Lapusan.

Foto: psdcluj.ro

Comentarii

seby

18.08.2014 20:52

Are o relatie cu augusta dordai de la radio transilvanian colega de breasla cu voinpentru care falicita contracte de reclama cu institutii conduse de cei din psd- salina turda,CAAries etc....

victor

17.09.2014 08:40

Presupun ca, tu esti persoana cu lumanarea...esti foarte sigur de ceea ce spui..

vlad

17.09.2014 19:38

presuput ca esti cel cu lumanarea, esti prea sigur de ceea ce spui, sau esti cel care le stie pe toate si de fapt nu stie nimic.

horia

19.08.2014 12:52

Si imparteau banii cu liderul PSD Turda Matei Cristian.cica peste 10000 lunar scoteau de la aceste companii de stat.probabil mai sunt si alte companii.cine stie?

cristina

25.08.2014 08:53

Pe Augusta am vazut-o si eu la Bucuresti cu Cordos.se plimbau si din cate am inteles relatia lor e veche....

cristina

28.08.2014 08:13

Augusta numai asa lucreaza,cu santaj la cei din functii publice si Cordos facea presiuni pentru ea.o baga la Primarii si institutii publice.e adevarat ca de la Salina Turda si CAAries scot lunar peste 10.000 lei

Mary

18.09.2014 08:48

Ar trebui sa te informezi mai bine, sa verifici contractele cu Salina si Caa sa vezi cat sunt de vechi, sunt de pe vremea Pdl ului nu a Psd, cu sume neschimbate.................in privinta plimbarii la Bucuresti, de ce nu ai facut poze sa vedem si noi cat este de adevarat............................si asumati-va identitatea, ca sa fie totul transparent, jurnalisti de doi bani.................. 

pt Mary

18.09.2014 10:03

Stai linistita ca daca i-au inregistrat telefonul vor aparea si mesajele cu directorita Augusta.aceste sume mari le impart de cand a venit PSD si Matei imparte banii de la regii si firmele de stat din Turda.Oricum mai multe detalii vor veni dupa ce mai investigam aceasta caracatita amoroasa....si pe viitor Mary sa iti dai si tu identitatea reala daca vrei asta de la ceilalti. ok Augusta?

pt Mary

18.09.2014 12:00

Mary sau augustan de ce nu iti dai identitatea reala si tun doar ceri la altii...ancheta va scoate la iveala prin convorbirile si mesajele inregistrate ce afaceri face aceasta directorita cu liderii PSD.sumele mari de la salina apar de cand Matei imparte banii de la regiile si companiile de stat din Turda.si jurnalisti de 2 bani sunt cei ca tine care pentru bani uita de oricerespect de sine si se murdaresc cu politicienii si jocurile lor perfide.vor iesi toate la iveala cand finalizam ancheta...

Adauga comentariu