Copiii din Feleacu nu pot ajunge la școală. Autobuzul cu care circulă elevii, blocat de un drum județean înzăpezit

În ultimele trei săptămâni, elevii din Feleacu, zona „Tău pârtia de schi”, nu pot fi preluați de autobuzul care tranzitează drumul județean 103 T. Chiar dacă primăria a notificat în nenumărate rânduri administratorul drumului, în speță Consiliul Județean Cluj, nimic pare să-i înduplece pe consilierii județeni și Alin Tișe care în lipsa deplasării în teritoriu cred propriile invenții comunicate de biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

Psd Cluj prezintă realitățile pe care Alin Tișe le ignoră. Zeci de copii de la câțiva km de Cluj nu pot ajunge la școală din cauza drumului.

„Îi invit pe Alin Tișe și pe consilierii județeni să se trezească de dimineață și să cunoască realitățile județului. La doar câțiva km de Cluj-Napoca, în Feleacu, autobuzul care preia și elevii din zonă nu poate urca dealul pe DJ 103 T. Consiliul Județean Cluj este administratorul drumului județean și oricâte adrese a făcut primarul către instituție, situația nu s-a îmbunătățit.

Îl invit pe dl. Alin Păunel Tișe să se trezească la 6 dimineața și să observe la 6.50 cum autobuzul nu urcă drumul județean!” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

 


 

 

Adauga comentariu