COPII EXPUȘI PERICOLULUI DIN TRAFIC, după ce stația de tramvai a fost mutată. Cât habarnism încape în biroul Serviciului Siguranța Circulației? VIDEO

Localnicii de pe strada Oașului sunt expuși zilnic pericolului din trafic: pentru a urca în tramvai, copiii sunt nevoiți să-și facă loc printre autoturismele care circulă nestingherite. Haosul de pe Oașului s-a instalat după ce mințile luminate din cadrul Serviciului Siguranței Circulației din Primăria Cluj-Napoca au mutat stația de tramvai din zonă.

Un exemplu elocvent al habarnismului acestor „experți”, care au reușit performanța de a expune copiii pericolului iminent din trafic după ce au mutat stația de tramvai de pe strada Oașului la o distanță de 100 de metri depărtare spre cartierul Iris. 

După ce această modificare a fost făcută chiar cu aviz de la Serviciul Siguranța Circulației, copiii își pun zilnic viața în pericol întrucât nu pot traversa strada pentru a ajunge la stația de tramvai, fiind nevoiți să fie supravegheați în permanență de părinți. 

Situația este semnalată de către un cititor Ziar de Cluj:

„Vă rog să publicați haosul pe care l-au făcut cei din Primăria Cluj Napoca, Serviciul Siguranța Circulației, prin mutarea stației de tramvai de pe strada Oaşului de lângă PETROM cu 100 de metri spre cartierul Iris.

Călători care urcă sau coboară sunt expuși accidentelor.

Copii care merg la şcoală sunt nevoiți să treacă printre mașini, care de multe ori nu opresc.

Traficul în zonă este îngreunat din cauza faptului că în apropiere se află 2 treceri de pietoni, un sens giratoriu şi un scuar”, notează cititorul Ziar de Cluj

Practic, odată cu începerea școlii, copiii sunt expuși zilnic pericolului din trafic, din cauza amatorismului unor funcționari care operează modificări din birou fără a cunoaște impactul acestor schimbări pe teren. 

 

 

Adauga comentariu