Copac distrus de lucrarile de pe Motilor

Dupa ce saptamanile trecute un copac a fost asfaltat in trotuar in Manastur lucrarile de modernizare a strazilor au facut o noua victima, de aceasta data pe Calea Motilor, chiar vizavi de Primarie. Un clujean a postat fotografii pe Facebook, indignat de modul in care arborele a fost distrus.

"Cum dracu pot arunca efectiv just like that un copac? Sunt mega indignat, asta se intampla pe strada Motilor, in fata unui restaurant unde obisnuiesc sa mananc. Clar lucrarile la modernizarea strazii e motivul pentru care asta s-a intamplat. De-a dreptul trist", a scris Catalin Badiu.

Comentarii

Bok

01.11.2015 20:28

Nu conteaza , punem altii care o sa creasca in locul celor belitzi . La fel am facut si pe Horea cu copacii prea batrini si mai vechi decit mine in Cluj .Tot asa am facut cu neamurile mele in toti muntii Apuseni . Clujeni fiti fara grija , o sa creasac altii mai falnici si mai frumosi.

NicuS

01.11.2015 21:24

Acolo e un singur copac. Mergeti in paduricea de langa fostul cartodrom (acum santier in lucru) sa vedeti acolo copaci taiati. Si nu din astia maruntrei, salcii de 50 de ani, pini negri si mesteceni, taiati la gramada. Pentru o zona de agrement cica. Dar santem in orasul minune, unde nu conteaza ca se taie copacii mari frumosi si sanatosi, doar avem bani sa plantam altii. Ce conteaza ca acesti copaci vor ajunge sa arete ca cei taiati doar peste 40 de ani, trebuie taiati ca asa au chef cei din primarie care fac si aproba planuri fara sa mearga putin pe teren. Sa nu isi murdareasca pantofii.

marius dan

02.11.2015 13:18

Ce mai conteaza un copac raportat la miile de metri cubi furati de privati si de firme din Romania si straine ? Motto-ul " Nu ne vindem țara ! " e minunat.Asa cum a fost si Motto-ul " Sa traiesc bine ! "

ELENA CIOROSLAN

03.11.2015 13:02

Poate un copac reprezinta prea putin pentru firma care efectueaza acele lucrari,dar sa vedeti ce reprezinta doua imobile si un pensionar de 80 de ani pentru primaria comunei Sanpaul din judetul Cluj.Printr-un proiect european s-a asfaltat un drum public si se amenajeaza santurile(apele).In acel proiect imobilele de la numarul 157 si 157A nu au fost cuprinse din cauza unei terase aflate pe domeniul public care  blocheaza scurgerea apei dar in lateralul careia a fost pus un camion de balastru acoperit pe urma de nisip pentru infundarea santului(banii din fonduri UE).In fata imobilului in care locuieste tatal meu,pensionar de 80 ani,s-a pus o cupa de ciment si,  s-au cerut 15 lei,bani pe care tata i-a platit(chiar daca erau tot fonduri UE)Ieri m-am adresat primariei pentru a-i ruga sa amenajeze accesul in curtea celor doua imobile,la cel de la nr.157A fiind proprietara iar la cel de la 157 am doar cota parte dupa decesul mamei.La fata locului au venit domnul primar(pe care de fapt il apreciez),insotit de domnul viceprimar si inca o persoana din primarie,dar m-am intors fara nici un raspuns,de altfel ma indoiesc de corectitudinea conducerii primariei De fapt raspunsul a fost ca apele care se scurg din cele doua curti pot sa ajunga in sosea.Poate ne ajutati prin ziarul dumneavoatra.Multumesc.Elena.

Adauga comentariu