Coordonatorii UNTOLD pun Clujul pe harta lumii cu un grătar post-pandemie

Nu a trecut nici pandemia, nu a fost anulată nici starea de urgență, dar coordonatorii UNTOLD deja programează grătare cu multă lume bună, cu focuri de tabără și mult fum chiar la o zi după încheierea izolării comunitare la domiciliu. Vorba aia, dacă liberalul Neluțu Tătaru, împreună cu alți specialiști din Grupul de Comunicare Strategică, plus premierul Lucovid Orban, au interzis manifestările și adunările, ceea ce echivalează cu un „adio” pentru ediția din acest an pentru festivaluri precum UNTOLD, Neversea sau Electric Castle, liberalul Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, pare să treacă cu vederea asemenea mizilicuri de la coordonatorii unui festival pe care a ținut cu orice preț să îl asume drept un simbol al municipiului Cluj-Napoca. 

Dincolo de orice și contrar măsurilor dure anunțate de președintele liberal Klaus Iohannis, conform căruia îndemnul #stațiîncasă rămâne sfânt până în 15 mai, iar după intră în vigoare alte măsuri de klaustrare socială comunitară, precum purtarea obligatorie a măștilor în spațiile închise, respectarea distanței sociale și cine știe ce alte reguli stricte prentu seniorii de peste 65 de ani, organizatorii UNTOLD s-au pus deja pe treabă și organizează cel mai tare chef în Pădurea Hoia, chiar în 16 mai 2020, adică la o zi după anularea stării de urgență. 

Da, n-o fi chiar ca-n povești, nu de alta dar Pădurea Hoia e plină de cioturi, după defrișările constante din ultimii ani, dar grătarul liberalilor de la UNTOLD este programat din seara zilei de 16 mai până a doua zi la ora 23.00. 

Prin urmare, un fel de maidan liberal, cu mult chef, foc, fum și voie bună, ca după liberare... Oricum, la un asemenea dezmăț organizat de untoldiști nici miliția nu se bagă. 

Gata cu starea de urgență. 

 

Da, organizator nu este nimeni altul decât Kallo Zoltan, coordonator UNTOLD și Neversea. 

„Știm că mulți suntem închiși în casă, frustrați, cu un dor uriaș de mici și bere cu o ceafă de porc bine făcută la grătar. După ce se termină festivalul asta cu carantină, toți clujenii se adună în Hoia la un grătar adevărat ♥

P.S Îi așteptăm și pe cei care nu locuiesc în Cluj. Toată lumea e binevenită”, sună descrierea evenimentului-dezmăț care va mai pune o dată Clujul pe harta lumii. 

Deja sunt înscrise peste 500 de persoane. 

Desigur, când Primăria Cluj-Napoca închide Parcul Central pentru clujenii plătitori de taxe și impozite vreme de câteva zile, în fiecare vară, spre a-l pune la dispoziția unor untoldiști, de ce n-ar închide ochii și la un asemenea dezmăț-bombă? Girând încă o dată lipsa de bun-simț și suspendarea legii în Republica Autonomă Cluj-Napoca? 

Dă-o-ncolo de DISTANȚARE SOCIALĂ...

Adauga comentariu