Cooltura din showbiz stârnește pasiuni interzise: Brâncuși, între reclamă și gâlceavă

În vreme ce foștii fotbaliști se reprofilează și intră în lumea excentrică a showbizului, în vreme ce vloggerițele celebre iubesc în taină, încercate de pasiuni interzise, Brâncuși a devenit din nou motiv de gâlceavă. Știți deja textul: Brâncuși e al tuturor și al nimănui. Brâncuși e bun la orice, mai puțin pentru Cultură. Chiar și așa, adesori în showbiz e mai multă cooltură decât la minister...

Reprofilare în showbiz: soțul Vlăduței Lupău a schimbat apărarea din teren pentru paza iubitei

Lumea feerică a showbizului românesc are puterea de a cuceri iremediabil, mai ales de când a devenit mai mult virtuală și tot mai puțin artistică. Până și partenerii vedetelor au ajuns să se reprofileze.

Bunăoară, soțul Vlăduței Lupău, vedeta cu milioane de vizulizări pe Utube, a cam lăsat apărarea din teren în schimbul iubitei: trebuie, în definitiv, s-o „apere” cineva și pe iubita lui Adrian Rus.

Iată de ce acesta a ales să-și neglijeze cariera, pentru a o însoți pe Vlăduța la concerte.

Ori, în contextul ultimelor incidente cât se poate de virtuale în care Vlăduța Lupău era acuzată că ar fi avut o relație amoroasă chiar cu fostul saxofonist din trupă, Armin Nicoară, celebra interpretă și-a găsit un apărător neîntrecut chiar în persoana soțului ei, Adi Rus, fost portar al CFR Cluj:

„Bă băiatule, termină circul ăsta ieftin pe care îl faci… Referitor la relația voastră, nu mai fi penibil cu poveștile cu relația secretă. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea… Dacă vrei să spui adevărul, spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea”, este mesajul recent pe care Adrian Rus, soțul cântăreței Vlăduța Lupău, l-a lăsat pe pagina lui Armin Nicoară.

Uite asta da, apărare!

Când dragostea pentru show e autentică, oricând e loc de o reprofilare.

Dragostea pentru fotbal s-a transformat, pe nevăzute, în apărare. Oricum, partenerul Vlăduței Lupău chiar este pregătit la acest capitol: fost portar al echipei din Gruia, Adi Rus este cât se poate de potrivit pentru apărarea propriei iubiri.

La o adică, în fotbal e chiar mai mult spectacol decât în showbiz, dar nu oricând un portar renumit se poate transforma, peste noapte, într-un influencer.

Cel mai probabil, cât de curând, partenerul Vlăduței Lupău va urca pe scenă alături de vedetă: fani sunt peste tot, show să fie.

Vloggerița Ioana Chișiu, despărțire în ascuns: „De câteva luni nu mai poartă verigheta”

Viața de influencer e una, dar amorul e cu totul altă socoteală. Cum ar veni, vloggerii își expun viața în public, virtualmente vorbind, dar iubirile sunt ținute la secret.

Imaginea unui cuplu fericit, pe care până de curând vloggerița Ioana Chișiu o afișa ostentativ, a fost umbrită de o despărțire într-ascuns, dar și de-o nouă iubire.

Recunoscută pentru sfaturile legate de modă pe care le share-uiește cu followerii săi, vloggerița Ioana Chișiu a uitat să-și anunțe admiratorii și în privința ultimelor schimbări din viața ei privată.

Deh, s-a cam despărțit de partenerul ei, Nick, tatăl celor două fiice gemene ale vedetei.

Și cum se zvonește că și-a găsit deja o nouă iubire, clujeanca Ioana Chișiu e cu capul în nori și cu fluturi în stomac, motiv pentru care nu și-a mai inițiat fanii în tainele iubirii secrete. Până și urmăritorii gură-cască au constatat că pozele cu cei doi au cam dispărut din spațiul virtual: un motiv suficient pentru a intra la bănuieli.

Deși iubirea dintre Ioana Chișiu și Nick dura de pe vremea liceului, surse din anturajul vedetei au recunoscut că vloggerița a petrecut Revelionul alături de noul iubit, pe care îl cam ascunde de ochii virtuali ai followerilor.

„Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui. De câteva luni nu mai poartă verigheta”, au recunoscut surse din anturajul celor doi.

Din păcate, fericirea afișată pe vlog este adeseori umbrită de pasiunile interzise ale influencerilor. Iar duplicitatea și vloggereala se confundă uluitor, chiar dacă numărul vizualizărilor crește. 

Brâncuși e al tău, dar nu mai e al nostru. Irina Rimes: „N-am avut mereu tangenţă foarte mare cu cultura, cu cultura necontemporană”

O mai știți pe aia cu „Brâncuși e al tău”? Da, iar despre marele sculptor, care e al tuturor, adică al nimănui.

Mai nou, celebra interpretă Irina Rimes a fost desemnată în calitate de ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuși 2020. Cum de cine? Chiar de către ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, un liberal cu deschidere spre showbiz.

Nici n-am ști dacă mai degrabă spre show sau spre business... 

Oricum, această decizie a stârnit deja numeroase critici.

Până și Oana Roman, celebră pentru înverșunarea cu care ține diete, s-ar cam fi răstit la Irina:

„Ideea e că ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e și incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă”, ar fi notat Oana Roman recent.

Păi, și ce dacă? Ce mare lucru dacă Irinuca a mai gafat pe ici-colea:

„N-am avut mereu tangenţă foarte mare cu cultura, cu cultura necontemporană, pentru că na, am fost şi eu copil, am avut copilărie... am crescut la ţară. Eu sunt mai mainstream aşa”, ar fi recunoscut Irina Rimes.

Haideți, fârtaților, că nu-i mare scofală.

Oricum, Brâncuși e bun numai pentru PR. Cică, nici măcar nu e treaba Irinucăi.

A vrut și Bogdan Gheorghiu de la Cultură mai multă vizibilitate și l-a băgat pe Brâncuși taman în showbiz. Nici n-ar fi prima oară.

La o adică, e mai multă cooltură în showbiz, decât la minister.

La Naiba! 

 

 

 

 

 

sursa foto: facebook.com

Adauga comentariu