Contracte noi de la Consiliul Judetean pentru firma de casa Miraculics Media

Miraculics Media, firma care prinde mai mereu contracte “pe direct” de la Consiliul Judetean, este castigatoarea altor doua contracte prin achizitie directa de la CJ.

Executivul judetean a publicat astazi anuntul de atribuire pentru servicii de multiplicare in doua proiecte europene - “O lume noua, vesela, pentru fiecare copil cu nevoi speciale” si “Inovare prin actiuni de integrare a tinerilor cu nevoi speciale”. In ambele cazuri s-a depus o singura oferta, cea a Miraculics Media. Sumele nu sunt mari – e vorba de aproape 3.000 de lei in total. Ceea ce este interesant e modul in care Miraculics Media se nimereste la fiecare contract al judetului.

In cadrul proiectului “O lume noua, vesela, pentru fiecare copil cu nevoi speciale” Miraculics Media a mai avut si alte contracte. S-au achizitionat produse pentru ingrijire personala in valoare de 20.000 de lei de la Miraculics Media. Se pare ca aceasta firma, agentie de publicitate, este abonata la banii europeni ai CJ, avand contract si in proiectul „Femeia, in viziunea mass-media – factor de echilibru si egalitate”, finantat prin POSDRU, cu o valoare de 1.640.000 de lei.

Prin achizitie directa, serviciile de publicitate si realizare materiale publicitare in cadrul acestui proiect a fost castigat de firma Miraculics Media SRL din Cluj Napoca. Valoarea contractului este de 38.960 lei fara TVA.

Aceeasi Miraculics Media a incheiat un contract in proiectul “Conservare-restaurare si punere in valoare a bisericilor din lemn Petrindu si Cizer”, proiect de 3,9 milioane de lei. Contractul incheiat cu Miraculics Media SRL e in valoare de 26.720 de lei si se refera a servicii de publicitate si informare in cadrul proiectului.

Miraculics Media SRL din Cluj-Napoca este o firma infiintata in 2012 si nu a avut nici un angajat in anul 2013. Cifra de afaceri pe anul 2013 a fost de 123.982 lei si un profit net de 3.470 lei. Apoi, in 2014 cifra de afaceri a ajuns la aproape 144.000 de lei, iar profitul inregistrat a fost de 3.300 de lei. Domeniul principal de activitate al firmei este activitati ale agentiilor de publicitate. Societatea este detinuta de Anca si Danut Petriuc.

In portofoliul firmei se afla clienti precum Carpatair, Colegiul Tehnic Energetic, Airports Romania sau Hotel Fullton.

 

Adauga comentariu