În contextul pregătirilor pentru congres, Florin Cîțu s-a întâlnit cu Emil Boc în București. Cîțu mai că ar candida: ”Experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanțe și premier poate să ajute partidul în perioada următoare”

Premierul Florin Cîțu a confirmat, luni, că a avut o întâlnire cu primarul din Cluj Napoca, Emil Boc, în contextul pregătirilor din partid pentru congres, dar nu a dorit să dea detalii despre subiectele discutate, afirmând doar că își dorește o funcție în PNL, pentru că experiența pe care a acumulat-o „poate să ajute partidul în perioada următoare”.

„Domnul Boc este în București în aceste zile și ne vedem de fiecare dată când vine în București”, a spus Florin Cîțu, întrebat dacă s-a întâlnit cu Emil Boc.

Florin Cîțu nu a dat detalii despre discuțiile din interiorul PNL, dar a confirmat, din nou, că își dorește o funcție în PNL.

„Eu am spus întotdeauna că eu cred că experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să adauge sau poate să ajute partidul în perioada următoare”, a spus Cîțu

Întrebat în ce relații este cu președintele actual al PNL; Ludovic Orban, premierul a spus: „una foarte bună”.

La întrebarea dacă l-ar putea susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia PNL, Cîțu a răspuns că nu este încă oficial candidat.

„Stați să avem congres, să vedem care sunt candidații și atunci veți vedea și susținerea mea”, a spus Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban forţează alegeri în PNL. Florin Cîţu îi reproşează că ia decizii de unul singur, Rareş Bogdan îl asigură că va avea un contracandidat „foarte puternic” la șefia PNL

Adauga comentariu