Contabila și fostul primar din Beliș, trimiși în judecată pentru CORUPȚIE

Monica Mariș, contabila din Primăria Beliș, a fost trimisă în judecată săptămâna trecută, alături de Viorel Crainic, ex primarul din comună, pentru fapte de corupție. După cum bine știți și actualul primar din Beliș, Viorel Matiș a fost trimis în judecată pentru mită, fiind condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. (Citește și: Declarația prefectului ABRUDEAN. Primarul din Beliș, condamnatul Viorel Matiș, dat afară pentru a DOUA oară din primărie!)

Ei bine, Monica Mariș și Viorel Crainic sunt acuzați printre altele de abuz în serviciu, coordonând plăți salariale pentru angajări fictive. Pe scurt, spun surse noastre, pentru că domnul prim-procuror ne-am mințit că nu mai lucrează la Huedin și nu a vrut să ne răspundă în mod oficial, cei doi angajau ”muncitori necalificați”, persoane care de fapt nu se prezentau la muncă, dar pentru care se achitau din bugetul local salarii și contribuții la stat. 

Viorel Crainic a fost liderul organizației PNL Beliș și a fost primar în comuna respectivă, obținând mai multe mandate, până în 2016 când a câștigat alegerile pesedistul Viorel Matiș, actualmente condamnat pentru șpagă și trimis în judecată pentru delapidarea ROMSILVA. În 2020 a candidat din partea partidului Pro România însă nu a obținut suficente voturi pentru încă un mandat de primar. 

Citește și: Ne scuzaţi că-i deranjăm din serviciul public, dar de când s-a văzut cu sacii-n căruța, domnu' procuror de la Huedin cochetează cu minciuna

Adauga comentariu