Consiliul Județean a trimis DSVSA și DSP în control, să le ia mâncarea de la gură bătrânilor amărâți din două centre DGASPC!

Comentarii

Haurica

19.05.2017 16:24

Jeguri umane! In lupta voastra politica FURATI mancarea batranilor!!la spital cand mergi nu iti duci mancare de acasa?carnea era dusa la analiza doctore,nu mai minti lumea nerusinatule!Tise sta in palatul lui de str Dorobantilor si comanda controale care nu ajuta cu nimic batranii nesimtitul dracului!!Rusineeeee!!! E iar liber la angajari si incadrari in grad de handicap pe bani neamule.....aceleasi persoane de contact ca si in celalalt mandat a lui Tise: Nicoletuta,Razvanel,Corinutele,Carmencita etc. DEMISIA TUTUROR CELOR IMPLICATI IN MIZERIA ASTA!!!

ably dan

20.05.2017 20:22

.."SECTA UCIGASA ADVENTISTA" ,ROTITA DE LA MIN. MUNCII LA ANAF& SANATATE,...INTRE ARAD SI CLUJ,..MENTINE DEFICITUL MORTILOR STATISTICI-3,,2%..-ASA VREA UE!..

Claudia

19.05.2017 17:52

Nenorociții  ăștia din fruntea județului trec, efectiv, peste cadavre pentru a-și atinge scopul. Nimurugul de tișe a respectat legea cu masodontul din Piața Mihai Viteazu? În cărdășie cu boculete, face ce vrea.Iar el, tise (cu literă mică) asmute alți idioți să confiște produse de la animalele pe care le cresc bieții bătrâni, cu drag și efort, precum și produsele aduse de aparținători!Mintea unui om întreg la cap nu poate concepe atâta răutate, ipocrizie și prostie, dar uite că șefii acestor organiseme se justifică, senini si nesimțiți!

Olguta vasilescu

20.05.2017 07:48

Ministerul muncii prin standarde, încurajează si da punctaj in plus la acreditare daca centrul deține parte de gospodărie proprie pentru îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor.

Georgiana

21.05.2017 09:19

Dn.a Vasilescu, cum credeti ca oamenii astia ar putea sa isi imbunatateasca viata daca "controalele" si consiliul judetean le fura pe fata, fara niciun motiv bun, oamenilor mancarea de EI facuta cu toate aprobarile necesare, ca sa poata bucura de roadele propriei lor munci? Cu veterinari pentru animale si in conditiile in care respecta standardele de pastrare si procesare a alimentelor?Nu le convine "centrelor autorizate" ca nu le mai cumpara bietii batranei si nu mai fac profit? Nu o sa faca profit centrele daca batraneii o sa aiba bani abia de cartofi si paine (si si alea cumparate din banii de la copiii lor care muncesc in strainatate). Daca nu sunt acesti batranei lasati sa se dezvolteei singuri, de unde o sa gaseasca ei banii sa mai cumpere din alte firme?

Dana

20.05.2017 08:12

Le doresc directorilor si angatilor de la DSP si DSV sa ajunga la batranete sa traiasca intr un centru de batrani si sa vina Dsp+Dsv sa le ia hrana cumparata sau primita de acasa! Penalu ala de Pivariu ne da lectii de respectarea legii?! MIZERII DE OAMENI(TISE,PIVARIU,MOISESCU),RUSINE SA VA FIE!!!

Radu Rosu

20.05.2017 16:27

Tise baiatule ti-o cam iei  in cap !!!! Ai grije ce faci ,,,,,,,

alina

20.05.2017 23:00

Sa va fie rusine! Am fost la Mociu cu niste donatii, preotul face o adevarata minune acolo (precizez ca sunt atee). Are o mica ferma, preotul citeste despre terapii cu animalele, implica varstnicii in activitatile gospodaresti ca sa faca miscare si sa stea la aer, se gestioneaza singuri sa nu stea la mila autoritatilor si sa aiba mancare sanatoasa si vin niste inumani si le confisca toata munca lor? Rusine, sper sa ajungeti sa suferiti de foame intr-un asezamant de batrani, oameni lipsiti de empatie ce sunteti!

Alin

22.05.2017 09:41

Cum sa arunci la gunoi atatea sute de kg de alimente?! De ce nu au dus DSP ul carnea la ei la analiza si daca era buna sa o dea in consum???

DUCU

22.05.2017 12:13

hahalerelor, cat grija aveti acum pt batrani , dar cand plecati cu plasele umflate de alimente etc, cum e????Legea e lege pt toti , deci nu mai tot scanciti penibil.Invartelile din aceste centre , cu alimente sunt cunoscute de mult timp.Dezastru managerial intretinut de Tamas si Molnar si executat de  dir adj Irina Tudorache. Multe . multe greseli.

Sânziana

22.05.2017 12:45

Bā Tise! Intai ai bagat mana in banii lor de caldura, mancare si medicamente ca sa faca niste jeguri turism de 4 stele prin capitale europene. Adica boarfele tale, lingaul Ratiu si boarfele lui Ratiu. SI ACUM LE CONFISTI MSANCAREA! Esti o lichea, un abject, un gunoi si tâgan borât!

Blond

22.05.2017 19:33

Batranii nu au doar probleme fizice. Poate marea problema tine de psihic. Se simt inutili, se simt handicapati si se simt o povara. Odata cu pierderea respectului de sine, te pregatesti sa mori. Si uite ca erau unii care reuseau sa aiba o satisfactie. Lucrau cum puteau in ferma si aveau putin respect de sine. Si aici vine Tise cu slugoii lui. Si-si bat joc. N-am inteles de ce cand un rapidist se transfera la Steaua era pus sa strige: jos tigane! Acum inteleg.

Adauga comentariu