Consiliul Judetean cheltuie 10.000 de euro pentru un stand la Targul Expo Real din Munchen

10.000 de euro vrea sa cheltuie Consiliul Judetean pentru participarea la Targul Expo Real, din Germania, care urmeaza sa se desfasoare in perioada 6-8 octombrie. Suma va fi cheltuita pentru amplasarea standului.

Consilierii judeteni vor vota, la sedinta din aceasta saptamana, un proiect de hotarare prin care se propune alocarea sumei de 44.000 de lei (aproape 10.000 de euro) pentru participarea la targul de investitii si imobiliare din Munchen.

In proiectul HCJ, se arata ca participarea reprezentantilor institutiei la acest targ este oportun din mai multe motive.

“In conditiile actuale ale dezvoltarii regionale, EXPO REAL este un targ international de investitii si imobiliare care se organizeaza din octombrie 1998, in Munchen, Germania in fiecare an. Evenimentul reuneste, intr-o singura locatie, pe durata a 3 zile, o platforma de business extrem de utila, organizata cu scopul crearii de contacte si retele eficiente, dar si de oportunitati extinse pentru orientarea si analiza pietei. 1.663 expozanti isi prezinta produsele si serviciile investitorilor precum si proprietatile imobiliare pe o suprafata de expunere de 64.000 metri patrati”, se arata in proiect.

Pentru trei zile de participare la targ, Consiliul Judetean are nevoie de 10.000 de euro.

“Avand in vedere ca la targul organizat in anul anterior 28% dintre expozanti au fost reprezentati de autoritati locale si regionale, consideram prezenta Consiliului Judetean Cluj extrem de importanta in acest an, in conditiile extinderii parcurilor industriale sau al pregatirii proiectelor majore pentru perioada de programare 2014 - 2020. In acest sens este necesara alocarea sumei de 44.000 lei din bugetul Consiliului Judetean Cluj in vederea achizitionarii spatiului expezitional si a pregatiri standului”, se mai arata in proiect.

Cel de-al 17-lea targ de investitii si imobiliare se va desfasura in perioada 6 - 8 octombrie 2014 in Munchen, Germania. Consiliul Judetean Cluj a participat si anul trecut la acest targ. De asemenea, si Primaria Cluj-Napoca a alocat peste 41.000 de lei, in 2013, pentru participarea la Expo Real, pentru Clusterul Cluj  IT.

Comentarii

Nicu Negrut

28.07.2014 14:42

10.000E pentru inchirierea spatiului si pregatirea standului mi se pare foarte putin. Cred ca o sa fie un  stand complet aiurea. Si ca vizitator cheltuiesti cateva mii de euro pe bilet, avion, cazare, masa si protocoale. Vi se pare mult 10.000/3 zile ca expozant? Probabil ca prestatia va fi varza dar pretul e chiar mic...

Adauga comentariu