Consiliul Judetean cauta o firma care sa supervizeze lucrarile neterminate din proiectul CMID

Consiliul Judetean Cluj scoate la licitatie un nou contract in cadrul investitiei din Feleacu – Centrul de Management Integrat al Deseurilor. Este vorba de servicii de supervizare a contractelor de lucrari pentru construirea gropii ecologice a judetului, evaluate la aproape un milion de euro.

Institutia cauta un operator economic care sa ofere asistenta tehnica sub forma serviciilor de supervizare pentru implementarea Sistemului de Management Integrat al Deseurilor din judetul Cluj. Mai exact, firma castigatoare va avea obligatia sa supervizeze si sa coordoneze finalizarea lucrarilor si furnizarea de echipamente, pentru construirea gropii ecologice din Feleacu.

Pentru finalizarea proiectului este nevoie de mai multe lucrari si un numar total de opt contracte de prestari servicii, cu diferite termene de finalizare: construirea  Celulei de depozitare si Zona Administrativa din cadrul Centrului de Management Integrat al Deseurilor ( termen de finalizare octombrie 2017); Continuarea si terminarea lucrarilor din Statia de Tratare Mecano-Biologica si Statie de Sortare cu infrastructura adiacenta (termen de finalizare iunie 2016); Constructia drumurilor de acces pentru Statiile de transfer din Gherla, Mihai Viteazu, Huedin (termen de finalizare septembrie 2016); Inchiderea depozitelor neconforme de deseuri urbane din Judetul Cluj - Lot 1: Pata Rat, Huedin, Turda, Gherla (termen de finalizare august 2016); Inchiderea depozitelor neconforme de deseuri urbane din Judetul Cluj - Lot 2: Campia Turzii, Dej (termen de finalizare august 2016); Constructia a trei Statii de transfer – executie (termen de finalizare noiembrie 2015); Furnizarea echipamentelor aferente Statiilor de transfer Gherla, Mihai Viteazu, Huedin (termen de finalizare decembrie 2016); Echipamente pentru depozitul de deseuri (termen de finalizare iunie 2016).

Firma care va castiga licitatia va trebui sa se asigure ca toate cele opt contracte de lucrari si servicii vor fi duse la bun sfarsit, in termen de doi ani.

Valoarea estimata a acestui contract este de 4.324.948,81 lei,fara TVA, echivalentul a 966.793 euro (inclusiv cheltuieli diverse si neprevazute).

 

Comentarii

elf

26.08.2015 10:15

Si atunci angajatii CJ care inaseaza zeci de mii de euro anual ca si manageri de proiect ce mai fac!?D-a Ratiu ,Salanta  si altii...demisia, banii inapoi  si la racoare...!sunteti o rusine pentru acesta natie!

alina

28.10.2015 08:03

Angajatii CJ se spala pe maini si improasca cu gunoi pentru ca le merge. De ce nu cauta DNA sa vada cum au modificat conditiile licitatiei de expertiza la contractul de executie astfel incat sa poata castiga expertul lor de casa.Asa si-au acoperit greselile. Atentie !!

Adauga comentariu