Consilierul spagar Razvan Pop si-a dat demisia

Razvan Pop, seful de cabinet al lui Horea Uioreanu, cercetat de DNA ca a luat spaga 6.000 de lei din 10.000 de euro promisi pentru licenta firmei Fany si-a dat acum cateva zeci de minute demisia.

Potrivit unor surse din CJ, acest gest este rezultatul unei discutii destul de tari avute cu Horea Uioreanu, care l-a indemnat sa nu mai aduca si alte prejudicii institutiei. 

"Razvan Pop, seful meu de cabinet, si-a depus astazi demisia din functie. Am aprobat aceasta demisie, fara preaviz, cu acordul sau. Decizia sa vine in contextul in care el este cercetat in cazul Fany, având calitatea de suspect. Chiar daca nu exista o sentinta a vreunei instante, Razvan Pop a considerat ca trebuie sa faca acest gest pentru a proteja institutia in care a lucrat aproape doi ani. Demisia sa devine efectiva din data de 31 martie, dupa efectuarea concediului de odihna care era aprobat anterior", a transmis Horea Uioreanu, presedintele CJ.

Comentarii

Akos

20.03.2014 16:33

"Am aprobat aceasta demisie, fara preaviz" & "Demisia ... devine efectiva din data de 31 martie, dupa efectuarea concediului de odihna" !!!Fractura de logica la Horica. Nu a fost niciodata stralucit la asta dar ne arata inca o data cat de mic este. Ii mai da salar inca o saptamana finului !

Adauga comentariu