Consilierul local Ovidiu Chifor a candidat singur pentru sefia Directiei de Sport si a picat cu nota "sub 6"

Unul dintre cei mai simpatici consilieri locali din Cluj-Napoca, domnul Ovidiu Chifor, de profestie lacatus mecanic, a luat foarte in serios candidatura sa pentru sefia Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Cluj. Responsabil, implicat, proactiv, indraznet si tenace, domnul Ovidiu Chifor, de profesie lacatus mecanic, a invatat zi si noapte pentru aceasta extraordinara preamarire, dorind sa arate ca, chiar daca ai ca profesie lacatuseria mecanica, poti sa manageriezi activitatile de dezvoltare a sportului in masa, pentru tineret.

Practic, din toata rezerva de cadre enorma a partidului, plina de notabilitati precum consilierul local “selfie”, ministra de la aprozar, pionierul sef al partidului, Cordos Pisicutul sau Itu capitolinul nu s-a gasit nimeni sa-si asume impovaratoarea sarcina de a candida.

Joi dimineata, la ora 9 trecute fix, Ovidiu Chifor, de profesie lacatus mechanic, consilier local in inima Transilvaniei, a plecat cu sperante mari la concursul organizat pe criteria politice pentru ca sa iasa totul bine.

Cele doua subiecte pe care domnul Chifor, de profesie lacatus mecanic, le-a tras din urna au fost:

  1. Paradigma salilor de sport – este nevoie de sindrila la toalete?
  2. Este Constantin Raduta un manager mai bun ca tine?

Se pare ca domnul Ovidiu Chifor a scris patru pagini la aceste subiecte, care, din pacate, au fost apreciate in sens negativ de comisia de corectura, care i-a oferit domnului Chifor nota intitulata “sub sase”, ducandu-l pe pesedist in liga rafinata a celor care concureaza singuri si pierd, compusa din : Bugs Bubby, coiotul, Balanel si Victor Ciresarul. Nu-i nimic, pana la urma domnul Chifor s-a achitat onorabil de sarcina, pe gena poporului roman, principiul care spune ca testicolele participa dar nu se baga. 

Comentarii

Vandalul

19.07.2014 18:08
Trebuie sa radem!?

Adauga comentariu