Consilierul cu iPhone auriu are sechestru pe avere

Dupa ce a luat mita in cazul Uioreanu, dupa ce a fost acuzat de posesie de droguri si a incercat sa-si spele imaginea aruncand frunzele de cannabis in curtea propriei sotii, dupa ce intreaga tara a aflat cum s-a milogit trei saptamani bune pentru trei scaune, si ele, mita, consilierul judetean Ioan Petran mai primeste o lovitura de imagine, dar mai ales in conturi.

Magistratii Curtii de Apel Cluj au pus sechestru pe bunurile lui Ioan Petran, care “a uitat” sa mai plateasca o datorie de cateva zeci de mii de euro catre deputatul penelist Anton Ionescu. Acesta l-a actionat in judecata pentru recuperarea banilor, iar Curtea de Apel a decis: a pus sechestru asupra bunurilor mobile si imobile ale consilierului judetean, pentru suma de 252.000 lei.

In plus, Petran trebuie sa depuna si o cautiune in valoare de 30.000 lei, in termen de 10 zile de la comunicarea incheierii, la Trezoreria Statului sau la CEC Bank SA, pe numele lui Anton Ionescu.

Cine stie, daca nu se descurca cu cash-ul, poate obtine, la vreun amanet, un pret bun pentru iPhone-ul 5S Gold, cumparat din banii de mita in cazul Uioreanu.

Comentarii

eu sunt

08.04.2015 14:13

asa, asa...dati in el...ca ii un mitocan tepar, de n-a vazut lumea...

florin

08.04.2015 17:01

Gunoiul asta e groanic !

Adauga comentariu