Consilierii locali PNL vor capul lui Petran. Presedintele PNL Cluj-Napoca nu pleaca fara sa-i traga pe altii dupa el

Giacomo Dreoni, Ovidiu Florian, Doru Stoica si Dan Tarcea, toti patru consilieri locali din partea PNL, ii cer demisia presedintelui organizatiei municipale, Ioan Petran. Reprezentantii in Consiliul Local sustin ca Petran este singurul si cel mai mare vinovat pentru rezultatele dezastruoase ale PNL la alegerile europarlamentare.

“Ioan Petran a preluat o organizatie puternica care obtinuse votul si increderea a peste 25% dintre clujeni si pentru micutul sau interes, a coborat-o la 9,5%. Avand in vedere scorul rusinos obtinut de PNL Cluj-Napoca la alegerile europarlamentare, grupul consilierilor locali ai PNL Cluj cerem ca Ioan Petran sa-si asume responsabilitatea rezultatului dezastuos obtinut la alegerile europarlamentare si sa-si dea demisia de onoare”, sustin cei patru consilieri ai PNL.

In replica, presedintele PNL Cluj-Napoca spune ca le va onora doleantele daca isi vor asuma si ei, la randul lor, esecul de duminica.

“Daca isi dau demisia din Consiliul Local, simultan, cu demisiile pe masa, imi dau si eu demisia din functia de presedinte. Sunt consilieri locali ai PNL si au avut obligatii si targeturi in campanie la fel ca mine”, a declarat Petran pentru Ziar de Cluj.  

Presedintele organizatiei municipale sustine ca cei patru consilieri sunt la fel de vinovati pentru rezultatul dezastruos al alegerilor europarlamentare.

“Nu s-au implicat cu nimic. Au fost de vreo doua trei ori pe strada cu mine si atat. Daca am gresit, ne dam, cu totii, in solidar, demisiile”, a mai spus Petran pentru Ziar de Cluj.  

Comentarii

Mihai

27.05.2014 14:30

Cata ipocrizie la consilierii astia. Sincer habar nu am avut ca liberalii au atatia consilieri locali. Da astia ce dracu au facut de cand au fost alesi ? Adica "actiunile" lor nu au dus la acest efect ? Adica lipsa lor de vizibilitate nu este motivul pentru care electoratul le-a dat muie ? Organizatia nu a fost puternica datorita voua, ipocritilor, a fost puternica pentru ca oamenii au votat cu voi impotriva comunistilor. Astazi e situatia se repeta, pentru ca, la fel ca si cei dinainte, nu ati oferit nimic electoratului si acesta v-a transmis in mod elegant sa mereti la dracu. Decizia lor nu ii este imputabila numai lui Petran la fel cum nu va e imputabila numai voua ci este mai degraba rezultatul labarelii voastre, ca partid,  timp de zece ani. Zece ani in care ati crezut ca daca ati luat 25% asta va da dreptul sa faceti laba toata viata ! Wrong, fiti barbati, azi e randul vostru la muie si la analiza. Sper sa invatati ceva din asta dar din experienta mea sunteti destul de prosti sa nu invatati nimic. 

bildeabostan

27.05.2014 14:41

bildea cu cine voteaza?

ionut

27.05.2014 20:40

Danut, nu ti s-a cerut demisia din CJ, ci din functia de Presedinte al PNL Cluj Napoca, adica o demisie din functia politica, si nu cea administrativa.Cei patru nu sunt nici macar membrii in biroul politic municipal, deci nu pot avea responsabilitate politica, neavand nici o putere de decizie in interiorul partidului. Eseculeste unul politic din cauza lipsei totale de organizare si motivare, ceea ce este responsabilitatea presedintelui de organizatie, si nu a consilierilor locali. PS: daca credeti ca prin implicarea celor patru ai fi scos un rezultat decent, inseamna ca cei patru sunt mai valorosi decat intreaga organizatie municipala. In acest caz se impune cu atat mai mult demisia. 

Adauga comentariu