Congresul PNL adună 5000 de membri. Boc: „Numărul nu se va schimba, e o decizie luată deja de partid”

Incidența cazurilor de COVID în București a ajuns, vineri, la 2,05 infectări la mia de locuitori, cumulat la 14 zile, potrivit DSP București. În aceste condiții pot fi impuse restricţii privind numărul celor care pot participa la diverse evenimente şi condiţiile de acces. Cu toate acestea, primarul Emil Boc a oferit asigurări că Congresul PNL care adună un număr de 5.000 de participanți se va desfășura conform calendarului stabilit pe linie de partid.

„Nu, numărul nu se va schimba, e o decizie luată deja, a partidului.

Locația probabil că va fi mai mare, dacă se vor înrăutăți lucrurile în București”, a dat asigurări Emil Boc, un susținător al candidaturii lui Florin Vasile Cîțu pentru șefia PNL. De altfel, primarul municipiului Cluj-Napoca este și președintele Asociației Municipiilor din România (AMR).

„Aceste lucruri se vor tranșa sâmbătă, când există un consiliu național al partidului de pregătire a Congresului”, a adăugat Boc în cadrul unei intervenții la un post local de radio. 

Recent, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că la Congresul liberalilor vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID la faţa locului pentru toţi cei care intră în sala reuniunii, potrivit agerpres.ro

„Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală. (...).

Plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. 

Congresul PNL-iștilor se va desfășura pe 25 septembrie. 

 

Adauga comentariu