Confruntați cu tema căsătoriilor între persoanele de același sex, viitorii parlamentari clujeni se declară ortodocși

Comentarii

Dragoș

23.11.2016 07:52

Mulțumesc pentru demers. Am încercat și eu să contactez câteva formațiuni politice din partea cărora să aflu ce părere au pe subiect, dar nici măcar comunicarea pe facebook, de care spuneați, nu a funcționat. Și e FALS că asta e o temă falsă, neimportantă. Nu doar ce trece prin stomac e important, mai sunt și teme care țin de principii și care da, trebuie puse pe tapet.

Ioan

23.11.2016 12:04

E o tema falsa Dragos!  Institutia casatoriei religioase a fost  precursorul casatoriei civile. Daca tot faci trimitere la "burta" atunci fi corect fara TRIMITERE LA SEX-activitate ce produce placere! Putem divaga la nesfarsit.  Te trezesti ca poimaine ceri sa te insori cu sora ta, cu mama ta, cu tatal tau... Casatoria nu inseamna "futai". Inseamna raspundere, valori, principii.... si dragoste.Ii fi tu flacau si nu prea ai avut succes la fete dar nu dispera! Fii barbat! 

georgian

23.11.2016 14:55

Le spune cineva acestor fosile comunistoide (nu conteaza daca-s prea tineri sa fi fost membrii PCR, mentalitatea tot de acolo li se trage!) ca ROMANIA E STAT LAIC! Ce prieteni imaginari au dansii nu ar trebui sa influenteze cu nimic legile tarii!Cea mai hazlie mi se pare vehementa din pozitia candidatilor ALDE, partid care se pare ca a preluat doar numele familiei politice europene nu si idealurile. Drepturi civile egale, combaterea discriminarii impotriva persoanelor LGBT sunt printre cele mai importante obiective ale ALDE.eu

Alan

23.11.2016 16:38

Cei care se cred Ortodocsi sau cei care sunt, ce zic despre:  In Biblie scrie foarte clar SCALVIA ESTE OK. FEMEIA e a DOUA ROATA LA CARUTA.  UCIDETI TOTI CEI CARE NU SUNT CRESTINI....si pot da mai multe exemple.  Cum raspund la aceste indrumari Biblice si Bisericesti?  Sau voi sunteti ipocriti si alegeti doar ce vreti din Biblie?Religia nu are nimica cu drepturile umane, sociale sau civice.  Daca ar trebui sa conducem un oras ca si cluj dupa Biblie, astia ar arde non-crestinii pe rug. Inca o data RELIGIA a dat dovada de JEG.

Florin

23.11.2016 18:44

Lasand la o parte faptul ca sunt ortodocși, sunt mai degraba, inapoiati mintali! Cu oameni ca ei si cu biserica corupta care deschide gura doar cand e interesul ei, merge Romania inapoi.  Se lauda si apara relegia mai mult ca niste drepturi de care toate persoanale ar trebui sa se bucure. Imi provoaca scarba oamenii ca ei. Sa mearga la "Catedrala Nemantuirii Neamului Romanesc" poate asa isi mai linpezesc mintea. 

CatalinR

24.11.2016 08:14

Va multumesc pentru acest articol. Chiar aveam nevoie de informatii despre parerile candidatilor cu privire la casatoria gay. Astfel, stiu cu cine voi vota pe 11 decembrie.Romania si Europa trebuie sa mearga pe linia crestin-democratiei si a moralitatii !

Marlene

25.11.2016 21:44

Speram să scrie cineva despre acest subiect. Ar trebui boicotate aceste alegeri. Nici măcar nu ai de unde alege "raul cel mai mic".  Urâciunea pustiirii se apropie de locul de cinste. Ptui!!

Adauga comentariu