Conform Europol, premierul Cîțu era beat mangă acum 20 de ani. Rareș Bogdan: ”Nu cred că sunt forțe din afara PNL, nu e PSD, nu e statul paralel. Nu cred că vor reuși să oprească traiectoria lui Florin Cîțu, ba dimpotrivă”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, puternic susținător al lui Florin Cîțu, spune că problemele cu justiția, pe care Florin Cîțu le-a avut în SUA acum 20 de ani, nu schimbă lucrurile. ”Noi l-am ales pe Cîțu pentru calitățile sale de manager și finanțist”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat explicit dacă dezvăluirea vine din PNL sau din afara partidului, Rareș Bogdan a spus că ”ce s-a întâmplat azi face parte din armele folosite în bătălia internă, nu cred că sunt forțe din afara PNL, nu e PSD, nu e statul paralel. Nu cred că vor reuși să oprească traiectoria lui Florin Cîțu, ba dimpotrivă”..

Europol: Cum se traduce alcoolemia cu care a fost depistat Cîțu în SUA, aproximativ 1 litru de tărie sau 5 sticle de vin, sau foarte multe sticle de bere

După ce au apărut informații complete din dosarul penal deschis în SUA pe numele premierului Florin Cîțu, pe vremea când acesta avea 28 de ani, din care reiese că, aflat la volan avea o alcoolemie în sânge de 0,161 (BAC), Sindicatul Europol a ținut să precizeze cum se traduce infracțiunea.

„Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

–  aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);

sau

– aprox 5 sticle (750 ml) de vin;

sau

– foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.

Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o „simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, a transmis Sindicatul Europol.

Adauga comentariu