Conferinta parintelui Tofana despre homosexualitate, intre “ceea ce inseamna normalitatea de fapt” si "instigare la ura"

Comentarii

goe

26.01.2015 18:52

BOR este doar un Grup Infractional Organizat.

maria

30.01.2015 21:20

Ceea ce a vorbit parintele Tofana este adevarul biblic.Cum am putut ajunge oare pana aici?cum putem critica un astfel de om? in ce lume traim?mi-e frica pt viitorul copiilor mei intr-o lume in care e admis totul,o lume fara limite,o lume care nu are nevoie de D-zeu

andrei

21.03.2015 13:15

Dumnezeul nu exista, e atat de real ca si Zeii din mitologia greaca. In ei de ce nu crezi? Exista doar oameni rai care vor sa-si afirme puterea prin abuzarea minoritatilor de orice fel. Deschide-ti ochii.Daca vrei Dumnezeu, cauta in tine, nu in biserici si oamenii lor de gunoi.

adi

06.02.2015 22:06

nu ar trebui sa facem afiramtii gratuite. da a aparut de curand un slagon inteligent: exprima-ti parerea despre un lucru chiar daca nu cunosti nimic despre el   https://www.youtube.com/watch?v=I0yh5uvYzHI

adi

07.02.2015 10:32

Si ca sa fiu mai clar.Pr Tofana este o persoana potrivita ca sa marturiseasca in fata lumii voia lui Dumnezeu.Problema este ca persoanele care nu sunt de acord cu el nu sunt de acord nici cu Biblia si nici cu Dumnezeu.Comentariul precedens se adresa celor care fac afiramtii de genu: Institutia cutare este grup infractional. Asa ca de la el, in cunostinta de cauza, numai ca are probleme el si cu cunostintele si cu constiinta

titi

26.01.2015 23:13

1- conferinta nu a fost organizata de BOR.2! Ma intreb de ce scandalagii astia de la Ziardecluj au revenit cu articolul? Nu prea la.au fost favorabile comentariile de ieri? Sunt convinsa ca nu o sa.mi postati comentariul, la fel ca si ieri. Nu inteleg de ce va agita astfel de evenimente in care se spune adevarul pe fata? Parintele nu a instigat la ura cum pretindeti voi. Voi instigati la ura si dezbinare de tot felul dar nu prea va iese. Astept cu mare nerabdare cand asa zisul ziar al vostru se va autodesfiinta. Este execrabil si fara valoare.  

Ioan

27.01.2015 08:11

Traim vremuri minunate. Concepte precum libertatea, democratia, libera exprimare au dobandit noi valente: DISCRIMINAREA POZITIVA. Am vazut ca, la o zi dupa "Stiri de cluj" postati, in mare, acelasi manifest: INFIERAREA A TOT CEEA CE E NORMAL. In general clujenii se cred trendy. In cultura, in orice. Ii infiereaza pe "mitici" sau pe moldoveni, uitand ca celelalte doua tari romanesti au dat oameni de cultura poate de 10 ori mai multi decat preamarita Transilvanie. HAi sa zicem ca sunt subiectiv! Dar, daca vorbim de LIBERA EXPRIMARE, ce aveti cu conferinta parintelui? Unde mai e libertatea? Se aplica doar la parada gay???? Probabil nici nu ati fost la acea conferinta, probabil aveti 20 si ceva de ani si impresia ca stiti totul.  De fapt nu stiti NIMIC.   PS Nu pot sa uit acel mars al clujenilor cu pancartele pe care era scris "JE SUIT CHARLIE". 

Loredana Ulici

27.01.2015 11:26

Nu e 'retrograd' ceea ce se spune. E adevar. Si e adevarul lui Dumnezeu. Incontestabil. Dumnezeu nu a creat oameni homosexuali. Ce e aberatia asta? Ca trebuie sa intelegem ca exista si astfel de comportamente, da, asa e. Dar de aici pana a te simti lezat ca se discuta o asemenea problema e un pas foarte mare. Fiti rationali! E vorba de cuvantul lui Dumnezeu nu de sensibilitatile unora.

elena dumitru

27.01.2015 20:49

Am participat la Conferinta. S-a explimat un punct de vedere pe care si l-a asumat pr. Tofana si care mai mult sau mai putin reprezinta punctul de vedere al majorităţii românilor.Aşteptăm cu interes si o conferintă care să prezinte subiectul din alt punct de vedere.  

Danut

29.01.2015 16:53

Sunt convins ca cei mai multi din redactie (mult spus redactie) sau cei care citesc,  nu au fost la aceasta conferinta. Ma intreb daca cel care a scris articolul a fost!?! Daca a fost, a putu auzi si vedea cat de echilibrat a vorbit părintele Tofană. Nici vorba de instigare la ura sau altceva, dimpotriva s-a afirmat ca se infiereaza pacatul și nu persoana, dar pentru cei care nu inteleg.......... . Aceasta este realitatea HOMOSEXUALITATEA NU ESTE NORMALĂ ȘI NICI PLĂCUTĂ LUI DUMNEZEU.NU ESTE DE FOLOS SOCIETATII. ACCEPTAREA ACESTEI STARI NU INSEAMNEA ,, DESCHIDERE A MINTII,, CI PERVERTIRE!

Lazar Ilie

30.01.2015 18:16

Parintele Profesor Stelian Tofana,este o voce cu mult har in Biserica Ortodoxa !Prin faptul ca spune adevarul biblic nu inseamna ca instiga sau  jigneste pe cineva.Crestinii Bisericii Ortodoxe sunt buni,toleranti,intelegatori si doresc sa traiasca in comuniune frateasca cu totii omenii comunitatii unde traiesc,insa,trebuie,sunt obligati sa spuna si adevarul evanghelic marturisindu-L  pe Domnul  IISUS HRISTOS  DUMNEZEUL nostru,asa cum o face parintele profesor Stelian Tofana .Nu inteleg de ce va supara si unde v-a gresit !?Adica,ce vreti sa spuneti dle Lucian Dunarean,cand afirmati ca evenimentele mai ca nu au degenerat si ca abia si-au pastrat calmul membri comunitatii LGBT !? Crestinii marturisesc  adevarul Sfintei Scripturi de doua mii de ani si-l vor marturisi pana la sfarsitul lumii . 

olaru gheorghe

05.02.2015 10:34

ma bucura foarte mult reactiile de bun simt si care sunt in adevar ale comentatorilor!din pacate traim intr-o lume in care se doreste ca viciile si pacatele sa fie ridicate la rang de valori !dar adevarul ramane unul singur,homosexualitatea este un pacat caci in primul rand incalca legile firii ca sa nu mai vorbesc despre partea spirituala a lucrurilor!

felicia

13.02.2015 23:59

Da, foarte bine zis. Viciile si pacatele au ajuns sa domine bunul simt si valorile crestine. Iata unde duc libertatea si democratia prost intelese. Ma intreb cu durere inspre ce oare se indreapta omenirea? Ca pe zi ce trece ne indepartam tot mai mult de Dumnezeu si de poruncile Lui - porunci date pentru binele nostru - demolandu-le si instaurand legi omenesti strambe. Da, sa fim toleranti cu pacatosul, sa avem compasiune pentru el, dar sa nu fim de acord cu pacatul si cu legiferarea lui. Tot respectul pentru Parintele Stelian Tofana!

Adauga comentariu