Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri se tine la Cluj

Cel mai important eveniment  al primaverii in industria IT incepe maine, la Cluj. Este vorba despre Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri (The Romanian Testing Comunity Annual Conference) - cea mai importanta conferinta din tara dedicata testerilor, aflandu-se totodata in primele 3 evenimente de acest fel din Centrul si Sudul Europei.

“Capul de afis al evenimentului ajuns la a treia editie, il reprezinta prezentarile celor 21 de speakeri din tara si de peste hotare. Cei aproape 400 de participanti ii vor putea audia, in salile Grand Hotel Napoca din Cluj pe cei mai importanti oameni industria de testare software din Europa si din lume”, arata organizatorii.

Conferinta va incepe cu o descriere a activitatii de testare, precum si cu profilul psihologic ideal al unui tester, sustinuta de Tony Bruce, din Anglia. In paralel Kiran Karnad din India va vorbi despre protectia impotriva hackerilor care acceseaza datele stocate de Google.

“Tot in prima zi, Andy Gloover (Anglia) va explica intr-o maniera inedita, bazata pe elemente vizuale si imagistice, cum se desfasoara si cum poate fi imbunatatita activitatea de testare cu ajutorul desenelor si a altor elemente vizuale. O prezentare pentru artistul din fiecare IT-ist. Rene Tiunhout (Olanda) le va arata celor prezenti cum sa foloseasca tehnicile de testare software la intalniri, mai exact cum sa isi aleaga, dar mai ales sa-si testeze partenerul. Toate aceste subiecte inedite vor fi abordate in paralel cu workshop-urile sau prezentarile ce au ca obiectiv dezvoltarea unor competente specifice ale testerilor software (majoritatea acestor activitati se vor desfasura in a doua zi). Faptul ca evenimentul se desfasoara la Cluj-Napoca nu este intamplator, orasul de pe Somes castigandu-si renumele de capitala a IT-ului romanesc”, mai arata organizatorii.

Foto: www.cluj.info

 

Adauga comentariu