Concursuri măsluite la Primăria Cluj-Napoca? Nu putem să credem așa ceva!

În 15 ianuarie, cu o noapte înaintea concursului pentru funcția publică de inspector la Serviciul Revendicări, fond funciar și registru agricol, din aparatul de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, Ziar de Cluj a primit un sms din partea unui prezicător local, prin care eram anunțați cine va fi fericitul câștigător al postului bine remunerat:

„Concursuri aranjate pentru foștii detașați din Primărie. De exemplu, Serviciu Fond Funciar are mâine proba scrisă. O să câștige Câmpean Alin.

Serviciul Parcări Laslo Mihaela, fosta detașată/angajată, are concurs în 20. Anunțurile sunt pe site-ul Primăriei. Ascuns, nu la concursuri posturi vacante, ci la anunțuri simple, să nu fie găsit.

Faceți ceva, să se ia măsuri, nu să se facă angajări pe pile, se știe dinainte cine câștigă, în Primăria lui Boc așa e.”

Bineînțeles că, în calitate de redacție responsabilă, nu puteam lua în serios, cu titlu de adevăr, aceste sms-uri trimise la ceas de noapte de către un anonim. Am verificat însă pe site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca și, culmea coincidenței, chiar Câmpean Alin și Laszlo Mihaela au câștigat!

Sursa noastră nocturnă ar trebui să joace la pariuri pentru că a nimerit 2 din 2!

La concursul la care a participat Câmpean Alin și-au depus dosarele 5 candidați, 2 dosare au fost respinse și au mai rămas 3 concurenți.

La proba scrisă, doar Câmpean Alin a fost declarat admis.

Cîmpean Alin a mers singur, așadar, la interviul la care a fost declarat admis.

Pentru concursul la care a participat Laslo Mihaela și-au depus dosarele 5 candidați, toate dosarele fiind declarate admise.

Deocamdată a avut loc doar proba scrisă, în urma căreia 3 candidați au fost respinși, iar Laslo Mihaela a câștigat detașat față de celălalt candidat rămas în cursă, cu 88.40 puncte la 52.50.

Interviul va avea loc în 27 ianuarie.

Prezicătorul local a revenit, de altfel, cu un nou mesaj:

„Pe anunțuri pe site-ul Primăriei, câștigător detașat Laslo Mihaela. Desigur, urmează oralul, dar știm că deja e câștigătoare, cu așa notă mare. Era bine de se putea întreprinde ceva să nu se ajungă la un asemenea deznodământ.

La fel și postul de la Cimitire, Chiș Ileana.”

În cazul concursului de la Serviciul Administrare Cimitire, Chiș Ileana a fost singura care și-a depus dosarul, ce a și fost declarat admis.

Chiș Ileana a fost admisă și la proba scrisă.

Și, bineînțeles, și la interviu.

Rezultat final: admis.

Bineînțeles, nimeni nu poate să creadă că la Primăria din Cluj-Napoca s-ar organiza concursuri măsluite pentru posturi. Faptul că informațiile primite de la prezicătorul local coincid cu rezultatele concursurilor pentru posturi reprezintă simple coincidențe.

Le urăm mult succes în activitate noilor angajați ai Primăriei! Le ținem pumnii să câștige în fiecare zi concursul de Solitaire din instituție!

Adauga comentariu