Concurență pentru Emil Boc! Klaus Iohannis, Gabriela Firea și Biserica Ortodoxă Română vor și ei o porție din „felia de pizza” Simona Halep

Simona Halep a reușit performanța de a câștiga al doilea Grand Slam al carierei. Nu oriunde, ci la Wimbledon.

Cum era de așteptat, politicienii români nu vor să rateze o baie de mulțime împreună cu Simona Halep. În condițiile în care statul român nu a făcut nimic, deci nu are niciun merit din performanța Simonei Halep. La coadă pentru a o „felicita” pe Simona Halep în văzul lumii s-a așezat și Biserica Ortodoxă Română. 

Halep a șocat audiența de la Wimbledon când a mărturisit că în România nu există niciun teren de tenis pe iarbă. Ca să nu mai reamintim de faptul că familia Halep a investit, în tinerețile Simonei, sute de mii de euro din banii familiei pentru a spera că va ajunge într-o zi o mare campioană. 

Totuși, politicienii români nu pot rata ocazia să se pozeze cu „trofeul” Halep, în condițiile în care nu ar merita nici măcar o vorbă bună din partea sportivei. După Emil Boc, devenit deja prieten al familiei Halep, a venit rândul lui Klaus Iohannis să încerce să câștige puțin capital. Astfel, președintele României îi va oferi Simonei Ordinul Național „Steaua României”. După care, Gabriela Firea a anunțat că Primăria București îi va organiza miercuri o festivitate pe Arena Națională.

Mai mult, Patriarhia Română îi va acorda Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhală”. Suntem curioși unde erau primarii, președinții sau clericii atunci când o fetiță spera acum 20 de ani, pe propriile puteri, să devină o campioană? 

PS: Cu siguranță vor mai apărea și alți „demnitari” care se vor trezi să o premieze pe Simona. 

 

Adauga comentariu