Concerte-film, reggae și funk în inima Clujului

Între 4 și 7 august, Muzeul de Artă va găzdui printre expozițiile permanente, câteva concerte inedite, organizate cu ocazia Festivalului Internațional de Film Transilvania. Va fi o combinație unică de folk, jazz, reggae, pop și folclor, așa încât toată lumea să fie mulțumită.

Marți, de la ora 18:00, va avea loc un concert-film, susținut de Vița de Vie, o reprezentație alături de Filarmonica de Stat din Târgu Mureș, concert care a avut loc în cadrul Festivalului Awake din 2018.

Miercuri, de la ora 20:30, amatorii de muzică bună se vor delectat cu un mix de bossa nova, folclor unguresc, muzică țigănească sau reggae. Concertul în cel puțin patru limbi va fi susținut de Koszika și The HotShots.

Joi e zi de jazz modern. Trupa Essential Notes se va juca cu saxofonul și tobele acustice începând cu ora 17:30. Vineri, în schimb, e zi cu două concerte. De la ora 18:00 va avea loc proiecția NO FESTIVAL, realizată de Electric Castle pe domeniul Banffy din Bonțida, urmând ca de la ora 20:00 să aibă loc un remix al naturii, realizat prin colaborarea artistului Cătălin Rulea cu Greenpeace România și Isobar.

La toate aceste concerte accesul este gratuit prin achiziționarea unui bilet cu valoare 0.

Adauga comentariu