Concert in parc si targ de antichitati, evenimentele saptamanii la Iulius Mall Cluj

Concert pe Scena Verde din Iulius Parc, targ de antichitati si promotii de pana la 70% sunt propunerile Iulius Mall Cluj de petrecere a timpului liber in aceasta saptamana.

 

Un nou eveniment cultural aparte va avea loc in Iulius Parc. Miercuri, 15 iulie 2015, de la ora 19.00, Societatea Culturala Filarmonia ii invita pe melomani si nu numai la scena de pe lac, la concertul „Muzica Templierilor”. Teatrul Scena Verde de pe lacul Gheorgheni va gazdui concertul sustinut de mezzosoprana Yelizaveta Kadelnyk si tenorul Sorin Lupu, acompaniati de orchestra Philharmonia Napocensis, sub conducerea muzicala a Maestrului Petre Sbircea. Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida si pentru sustinerea candidaturii orasului Cluj-Napoca la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021. Participarea este libera.

In week-end, in Iulius Mall Cluj va avea loc o noua editie a targului de antichitati si obiecte decorative. Evenimentul dedicat celor care indragesc obiectele cu dichis va avea loc sambata si duminica, in Atrium. Clientii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese dintre cele mai diverse, de la argintarie, bijuterii si numismatica, pana la mic mobilier, tablouri, ceasuri si numeroase alte articole cu povesti care asteapta a fi istorisite.

In magazinele din Iulius Mall Cluj, promotiile de sezon continua. Piese vestimentare in tendinte, incaltaminte, bijuterii, accesorii si multe altele pot fi cumparate acum la preturi cu pana la 70% mai mici.

Comentarii

pop

15.07.2015 10:21

la scena verde cand i se pune acoperisul, asa cum era proiectat initial?

Adauga comentariu