Concediu de vară în Turcia – Charter Kușadasi!

După cum au obișnuit până în prezent, agențiile de turism și turoperatorii, aduc în perioada începutului de an ofertele de sejur pentru vară. Pentru cei care deja și-au ales destinația preferată pot opta pentru pachetele turistice la tarifele de early booking. Alis Holidays a creat pentru pasionații de Orientul Apropiat– sejururi cu servicii de calitate si la tarife low cost, în Kușadasi, Turcia cu charter autocar.

Situată la 650 de km de Istanbul și la 100 km de Izmir, Kuşadasi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul Turciei. Aşezată în golful Kuşadasi, pe ţărmul mării Egee, orașul este denumit și “Insula păsărilor” pentru că se află în apropierea unei insule care are legătură cu uscatul prin intermediul unui pod sub forma unui cap de pasăre.

Oraşul Kuşadasi a fost înfiinţat în secolul al XVI lea şi a fost colonie veneţiană, făcând parte din Republica Veneţiană şi Genova. Pe atunci se numea Skala Noua. Oraşul era înconjurat de zidurile unei cetăţi, împotriva ataculuilor piraţilor.
Cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, Kușadasi farmecă turiștii în fiecare an prin istoria sa antică și peisajele sale naturale exceptionale. Spre exemplu, pe timpul concediului în Kușadasi, pe lângă baia de soare și relaxare, Alis Holidays recomandă:

  • Vizitarea oraşul antic Efes şi casa Fecioarei Maria - o vacanță în Kușadasi nu este completă fără a participa la turul oraşul antic Efes şi a casei Maicii Domnului pentru a admira ruinele spectaculoase încărcate cu o istorie deosebită.

  • Răsfățul culinar la un restaurant turcesc pentru a cunoaște adevăratele savori ale bucătăriei turcești.

  • Relaxare și baie de soare pe numeroasele plaje ale stațiunii - Ladies Beach, Long Beach, Silver Sands Beach sau Love Beach sunt câteva din plajele din Kușadasi care oferă diferite activităţi pentru o zi perfectă de concediu.

  • Shopping în Kușadasi și împrejurimi - este imposibil să ne gândim la o vacanță în Turcia fără fiorul cumpărăturilor. Shopping-ul în Turcia este irezistibil pentru o gama largă de produse disponibile. Odată ce se poate vedea varietatea de produse cu acest binecunoscut stil turcesc foarte diferit și unic, te cuprinde mirajul "cadourilor" pentru cei dragi: familie sau prieteni. Totul sclipeste de curățenie, culori “vii”, ambientale, vitrine impunătoare, articole atragătoare, vânzătoare amabile.

Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan pentru iubitorii de exotism și calitate curse charter cu autocarul pentru sejururi de 7 nopți. Plecările sunt săptămânale și încep din iunie. Prin programul de early booking tarifele pornesc de la 139 euro/pers, cazare în vile de 2-3*. Pentru un concediul all inclusiv, hotel 3*, 7 nopți – 245 euro/pers. Detalii suplimentare pe: http://alisholidays.ro/oferte-speciale/charter-turcia-kusadasi-cu-autocar/

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Adauga comentariu