Con A le dicteaza muncitorilor unde sa manance

Ca angajatorii clujeni isi trateaza subalternii de parca o data cu banii de la final de luna le ofera si un rost in viata nu mai e un secret pentru nimeni. Cateodata, insa, pretentiile sefilor depasesc orice imaginatie. Ieri, pe peretele unei cladiri aflate in constructie, a aparut un afis conform caruia muncitorilor din santier le este interzis sa manance intr-un anume loc, pentru ca...asa spune conducerea!

Accesul muncitorilor din santier Liberty Corp D&E este interzis la cantina restaurantului “La Casa”. Cine o sa incalce aceasta regula o sa fie exclus din santier”, scria pe foaia postata pe cladirea in constructie din Liberty Technology Park.

Interdictia, semnata de seful de santier al Con A SRL, Alin Albu, a disparut, insa, astazi. Se pare ca angajatii firmelor din celelalte cladiri au cerut explicatii pentru aceasta decizie, iar seful de santier s-a simtit obligat sa arunce afisul la gunoi.

Noi n-am avut probleme cu ei aproape niciodata. O sigura data i-am spus unuia dintre ei, care venea in fiecare zi la 14:50 sa ne cumpere toate prajiturile care intrau la reducere, sa nu mai faca asta. In rest, nimic”, spune una dintre angajatele La Casa.

De cealalta parte, in curtea Liberty Technology Park, povestea interdictiei la mancare se spune in alte cuvinte: “Sunt muncitori, stiti si dumneavoastra. Sunt mai murdari, mai din topor. Au deranjat si ei pe cine nu trebuia”.

Contactat, Mircea Bulboaca, proprietarul grupului de firme Con A, spune ca nu a auzit despre o astfel de interdictie, dar ca nu i se pare deplasata.

Adauga comentariu