Comunistul Valentin Cuibus, candidat PSD la primaria Cluj, nu are NICI AZI program politic de prezentat cetatenilor, desi s-au scurs deja 14 zile din campania electorala! Candidatura lui Cuibus e o minciuna, un blat penibil!

Blestemat definitiv e PSD Cluj de a ajuns sa propuna la primaria Clujului un candidat UTC-ist care se vopseste pe par, l-am numit pe domnul Cuibus, si un politician a carui sotie a fost arestata fiindca cerea spaga unor amarati ca sa ii puna pe posturi folosindu-se de influenta sotului, l-am numit pe Alexandru Cordos, interimarul PSD Cluj.

Ca niste latei politici, Cuibus si Cordos s-au infipt cu ghearele in vulva filialei si nu mai vor sa lase din dinti nimic. Insa nici macar la asta nu sunt buni. La candidaturile lor. 

Comunistul Cuibus e atat de nesimtit si miserupist incat, bai, oameni buni, nu a fost in stare nici macar sa isi incropeasca un rahat de program electoral, macar asa, de ochii lumii, ca sanse de a-l bate pe Boc are 0.

Adica, dragi clujeni, au trecut 2 saptamani din campanie. USR e de doua luni prin toate cartierele, Boc face campanie cu PNL, PMP a cumparat toata presa la Cluj (nu si pe noi), iar Cuibus nici macar un program electoral nu e in stare sa propuna.

Colega mea, Mihaela Trif, l-a sunat azi pe Cuibus sa il intrebe de ce nu are program politic. In declaratia data, Cuibus a mintit-o pe ziarista Mihaela Trif ca a avut program, dar ca l-a retras de pe Facebook, o minciuna cat casa!

Cuibus zice ca ar fi retras programul fiindca a primit mai multe sugestii de la cetateni si vrea sa il imbunatateasca. Va dati seama ce papagal? Adica au trecut 14 zile de campanie, mai e putin din cea ramasa, si Cuibus inca "imbunatateste". In fapt, va zicem noi: NU ARE program.

Cam atata e respectul lui Cuibus pentru cetateni: zero. Cam spre zero va fi si procentul la urne.

Adauga comentariu