Comunicat de presă

 

 

Comunicat de presă

16.07.2018

 

Comunicat de presa privind finalizarea derularii proiectului, POR 2.1A Microîntreprinderi

 

Titlul proiectului: Dezvoltarea microîntreprinderii SC WOLF NORDIC SRL, prin achizitia de utilaje performante
Codul SMIS: 106419
Numele beneficiarului: WOLF NORDIC SRL
Numele programului: Programul Operațional Regional 2014-2020
Numele Autoritatii de Management:  “Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice”
Numele Organismului intermediar: “Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest
Valoarea totala a proiectului: 877,516.36 lei
Valoarea finantarii nerambursabile:  588.790,96 lei (500,472.32lei finantare nerambursabila din FEDR si 88,318.64 lei finantare nerambursabila din bugetul national)

 

Obiectivele  proiectului:

Valorificarea sectorului productiv bazată pe extinderea ariei de lucrari oferite de SC WOLF NORDIC SRL, prin achiziţionarea a doua utilaje noi (excavator, buldoexcavator) necesare pentru executia lucrarilor de pregatire a terenului;
Promovarea dezvoltării durabile, diminuarea impactului negativ asupra mediului şi îmbunătăţirea competitivităţii SC WOLF NORDIC SRL prin utilizarea unor utilaje performante, dotate cu tehnologie de ultima ora, care implica un consum redus de combustibil, reducerea noxelor si care le mareste productivitatea si fiabilitatea in procesul tehnologic de executie a lucrarilor de pregatire a terenurilor.
Obtinerea unor conditii de munca optime pentru angajatii companiei prin achizitionarea unor mijloace fixe noi, performante care sa permita executarea de lucrări de pregatire a terenului, ceea ce va determina consolidarea poziţiei de piaţă, crearea a 3 noi locuri de muncă şi menţinerea lor pe perioada de durabilitate a investiţiei.

 

Rezultatele proiectului:

Nivel tehnic de dotare crescut prin achizitionarea unor noi active corporale, destinate sa modernizeze si sa dezvolte activitatea curenta a societatii, utiland astfel compania cu tehnologie avansata si eficienta in scopul realizarii unor lucrari de constructii de calitate superioara, executate in domeniul lucrarilor de pregatire a terenului, in conditii de siguranta si respectare a normelor de mediu.

Impactul investitiei la nivelul localitatii:

Am achizitionat doua utilaje performante cu ajutorul carora vom realiza lucrari de constructii. Acestea vor aduce beneficii imense atat pentru beneficiar cat si pentru clienti. Prin realizarea acestui proiect se vor crea trei noi locuri de munca.

 

SC WOLF NORDIC SRL

Oraş Borşa, str. IZVORULUI,  nr. 2A

Tel: 0755520216, e-mail: wolfnordic000@gmail.com

 

 

Adauga comentariu