Comuna Chinteni a batut Cluj-Napoca la votul intern PSD

Participarea la votul pentru presedintele PSD a fost mult mai mare in judet fata de Cluj-Napoca. De exemplu in Dej au mers la urne peste 70% dintre membrii PSD, iar la Chinteni prezenta a fost de 85%.

“Au votat 347 de membri dintr-un total de 406, 333 de voturi pentru, 9 impotriva si 5 voturi nule. A fost un exercitiu pentru care ne-am mobilizat in adevaratul sens al cuvantului. Sunt foarte multumita”, a spus primarul PSD din Chinteni, Lucia Suciu.
Alegerile s-au desfasurat in Casa de Cultura a comunei, pentru inchirierea careia organizatia a platit administratiei locale 150 de lei.

Primarul PSD din Dej, Costan Morar, spune ca este si el multumit de cum s-a desfasurat votul in municipiul pe care il conduce.

“A fost o prezenta de peste 70%, a fost un vot democratic”, arata acesta.

Au fost si cazuri in care alegerile s-au desfasurat chiar in locuinta primarilor. Acesta a fost si cazul in Apahida, unde prezenta a fost de 45%, sau in Caianu, unde 40% dintre membri au mers la urne.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii PSD Cluj, 68% din membrii partidului din judetul Cluj si-au exprimat optiunea la votul de ieri.

“Din totalul de membri aflati in evidenta organizatiei judetene, 11.151, numarul de membri prezenti la scrutinul intern in judetul Cluj a fost de 7.640. Voturi pentru DA – 7324, voturi pentru NU – 252, voturi nule – 64”, a informat biroul de presa al PSD Cluj.

De asemenea, prezenta la vot pe municipiu a fost de 61%. Interesant este ca la ora 16, PSD Cluj era cea mai slaba organizatie judeteana din tara, cu o prezenta la vot de 21,3%, iar pana la inchiderea urnelor, in doar patru ore, prezenta membrilor clujeni ai PSD la vot s-a triplat.

 

Adauga comentariu